Gradska preduzeća nisu dostavila podatke o službenim vozilima

Novosadska javna preduzeća i ustanove nisu dostavila informacije radnoj grupi za ispitivanje službenih vozila.
Novosadska javna preduzeća i ustanove nisu dostavila informacije radnoj grupi za ispitivanje službenih vozila.

Većina od 41 preduzeća i ustanove je samo delimično odgovorila na tražene informacije o broju vozila, broju osoba koja voze, putnim nalozima i visini sredstva za održavanje vozila i gorivo.

Neki su na pitanja odgovorili "da zloupotreba nema" ili "da će rešiti problem". Problem je nastao zbog toga što se putni nalozi ne čuvaju duže od dve do tri godine, a komisija treba da se bavi ispitivanjem zloupotreba u periodu od 2004. do 2008. godine.

Predsednik komisije Slobodan Milić je rekao da će od preduzeća sada tražiti dopunu informacija. Radna grupa koja treba da ispita zloupotrebu službenih vozila formirana je na Skupštini grada po zahtevu opozicije 21. jula. Rok za dostavljanje izveštaja je 1. novembar.

  • Bazgi

    29.09.2014 13:00
    komunalci in action
    Nedelja oko 15h ispred zgrad Bul.Jovana DUcica vozilo komunalne policije i gosp. komunalac u civilu izlazi iz zgrade, verovatno isao na rucak ili obisao staru majku, a mozda i on placa gajbu nekoj ili nekom od ovih sto se najstarijim zanatom!!! Toliko o kontroli vozila JKP i JP...
  • Anon

    29.09.2014 12:38
    A Polc?!
    Polcu iz Toplane firmeci Yugo 24h ispred zgrade! Srbijo propadni vec jednom, skrati nam muke.
  • Putni

    29.09.2014 11:22
    nalozi
    Tu je I nastao problem, jer gospoda iz komisije I oni koji su ih postavili nisu očigledno bili upoznati sa Pravilnikom da se putni nalozi za automobile gde se beleži kilometraža čuvaju 2 godine, tako da ispade da bi proveravali samo svoje tj, vladajuću garnituru, OPS malo se zaigrali.

    Tako ispade da mogu samo svoje direktore da proveravaju tj, od 31. avgusta 2012. do 31. avgusta 2014. godine.

    Tako da ništa od ove šaralaže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti