Humanitarni maskenbal sutra na klizalištu na Štrandu

Humanitarni maskenbal za mališane iz Sigurne dečije kuće održaće se u četvrtak, 24. decembra od 17 časova na klizalištu na Štrandu.

Za dobru atmosferu angažovani su animatori, a posetioci će moći da se zabave i uz aktuelne svetske muzičke hitove. Za najmaštovitije maske "Gradsko zelenilo" je obezbedilo nagrade.

Tokom maskenbala najmlađi klizači imaće priliku da učestvuju u kićenju jelke na centralnom platou Štranda.

Svi ljudi dobre volje pozivaju se da sutra u 17 časova ponesu prigodne poklone (igračke, slatkiše i dobro očuvanu odeću i obuću) za decu iz Sigurne dečije kuće i na taj način im ulepšaju božićne i novogodišnje praznike.

Mališani koji žele da učestvuju u kićenju jelke treba na klizalište da ponesu ukrase, a i u ovom slučaju najlepši i najmaštovitiji biće nagrađeni od strane našeg preduzeća.

Svi oni koji ne budu bili u mogućnosti da sutra popodne dođu na Štrand i učestvuju u humanitarnoj akciji, već početkom 2016. godine imaće novu priliku za to, a o terminu će biti informisani putem sredstava javnog informisanja ili na blagajni klizališta.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti