I naredne godine popust na komunalije za porodice sa najmanje troje dece

Porodice sa troje i više dece i u narednoj godini će manje plaćati komunalije, saopštio je kabinet gradonačelnika.
Porodice sa troje i više dece i u narednoj godini će manje plaćati komunalije, saopštio je kabinet gradonačelnika.

Porodice sa troje, četvoro i petoro dece plaćaće 30 odsto manje komunalne usluge, porodice sa šestoro, sedmoro i osmoro dece ostvaruju popust od 40 odsto na komunalije, dok porodice sa devetoro i više dece imaju pravo na 50 odsto niže račune.

Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom predaju se na pisarnici Gradske kuće (Trg slobode), gde se mogu dobiti i obrasci koji se takođe mogu preuzeti i sa sajta www.novisad.rs. Za porodice koje su ostvarile umanjenje obaveza plaćanja komunalnih usluga u 2013. godini, podnosi se samo zahtev uz potpisanu izjavu na poleđini. Ako su podnosioci zahteva podstanari, neophodno je da u "Informatici" zatraže da račun za objedinjenu naplatu glasi na njihovo ime i da se sa tim saglasi i vlasnik stana.

Popusti su ograničeni do završetka redovnog školovanja dece, a najduže do 26. godine života, čiji članovi imaju prijavljeno prebivalište, odnosno boravište i raseljena lica sa KiM na teritoriji Grada Novog Sada, na adresi stana za koji se traži umanjenje.

  • Dragana

    31.12.2013 07:33
    A šta sa porodicama koji ne plaćaju račune preko informatike?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.