Isa i Bisa sa labudićima vraćeni u Dunavski park

Labudovi Isa i Bisa, zaštitni znak Dunavskog parka, posle male pauze i boravka u odgajalištu u Ribnjaku, sa ovogodišnjim prinovama ponovo su vraćeni u jezerce.
Labudovi Isa i Bisa, zaštitni znak Dunavskog parka, posle male pauze i boravka u odgajalištu u Ribnjaku, sa ovogodišnjim prinovama ponovo su vraćeni u jezerce.

Isa i Bisa imaju četiri labudića koji su odmah po rođenju bili preneti u Ribnjak, kako bi ojačali.

Razlog za selidbu je to što u Dunavskom parku živi veliki broj barskih kornjača, koje su mesožderi, pa su samim tim predstavljale opasnost po labudiće.

  • lilii

    04.08.2015 06:55
    POD HITNO OCISTITI JEZERO
    Bila sam pre dva dana u Dunavskom parku, i pomislila sam da cekaju da ociste jezero pa ce ih onda vratiti. Oni ce ih vratiti u tu prljavstinu, gde plivaju flase i ko zna sta sve (posto je toliko mutno da se ne vidi ni na milimetar dubine). A mislim da su i kornjace pocrkale od prljavstine posto ih celo leto nisam videla! Strasno!
  • pentolaia

    03.08.2015 22:39
    Stvarno, ljudi, apel za nadležne:užasno je prljavo jezerce, mora se očistiti. Nije suština dovesti labudove u onu grozno prljavu , zelenu i ljigavu masu, na šta liči ona voda!
  • N.SAD

    03.08.2015 21:07
    ...
    Preživeće Isa i Bisa i prljavu vodu ali ako se pojavi zubar iz Amerike e onda....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti