Ivan Levakov jedini kandidat za direktora Kliničkog centra Vojvodine

Upravni odbor Kliničkog centra Vojvodine predložio je docenta doktora Ivana Levakova za novog direktora te zdravstvene ustanove, saznaje 021.
Upravni odbor Kliničkog centra Vojvodine predložio je docenta doktora Ivana Levakova za novog direktora te zdravstvene ustanove, saznaje 021.

Odluku o četvorogodišnjem mandatu uskoro će potvrditi i Pokrajinska vlada, koja je osnivač KCV-a.

Kako je 021 ranije pisao, dogovor da Levakov na mestu direktora nasledi Dragana Draškovića kojem je istekao mandat donet je unutar Demokratske stranke čiji je član. Ovaj urolog je prethodno bio pomoćnik direktora za zdravstvo u okviru Kliničkog centra.

Kako saznajemo u Kliničkom centru Vojvodine, na konkursu koji je završen 5. novembra Levakov je bio jedini kandidat, njegova dokumentacija je bila kompletna i prosleđena je u Pokrajinsku vladu na dalje postupanje.

Prethodni direktor Drašković je na tom mestu proveo poslednjih osam godina.

  • kolega

    12.11.2015 18:45
    Bravo za izbor!
    Sva podrška za Dr Levakova!Čovek koji je uvek na svom radnom mestu i uvek otvoren za saradnju!
  • lala

    12.11.2015 18:41
    Bože koliko ste samo neupućeni..
    Pa svaka zdravstvena ustanova ima direktora pravnog i ekonomskog sektora..O kakvoj Vi matematici pričate? Naravno da na čelu zdravstvene ustanove treba da bude lekar i još bolje ako je lekar kliničar, jer se razume u lekove i medicinsku opremu..
  • 12.11.2015 17:27
    Zare
    Lično poznajem dr Levakova i mogu da kažem sve najbolje o njemu. U stranci je bio medju onim najaktivnijima uvek. Bio je u DSu i u doba borbe protiv "režima" u prvim redovima i tvrdim da se nije učlanio da bi dobio neku funkciju ali je svojim radom zaslužio. Čuo sam dosta hvale i za njegov stručni rad ali o tome nisam kompetentan. Znajući ga, sigurno će i na novu funkciju da prione sa puno elana. Pozdrav od starog ratnog druga za druga Levog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti