Kamioni ponovo mogu preko Iriškog venca

Preko Iriškog venca ponovo mogu da saobraćaju šleperi i kamioni sa prikolicom, nakon što je saobraćaj za ta teretna vozila bio obustavljen do jutros.

Preko Iriškog venca ponovo mogu da saobraćaju šleperi i kamioni sa prikolicom, nakon što je saobraćaj za ta teretna vozila bio obustavljen do jutros.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, ali je obavezna upotreba zimske opreme. Sinoć je uspostavljen saobraćaj za putnička vozila na putu Brzeće - Jaram, ali se vozačima, ukoliko putuju na Kopaonik, preporučuje prilaz sa zapadne strane preko Jošaničke Banje. Prilaz Tari moguć je iz pravca Užice – Kremna.

Saobraćaj na putevima u zemlji odvija se otežano, a snega ima u raskvašenom stanju do pet centimetara, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Na vozače se apeluje da oprezno voze i da budu tolerantni ukoliko bude obustave saobraćaja na pojedinim deonicama. Ujutro je moguća poledica zbog mraza na deonicama na kojima su kolovozi vlažni, pa se apeluje na vozače da brzinu prilagode uslovima na putu, održavaju rastojanje između vozila i da naglo ne koče.

Vozačima se savetuje da budu posebno oprezni na kritičnim deonicama poput mostova, nadvožnjaka, podvožnjaka i tunela.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.