Kasni izgradnja Žeželjevog mosta

Iako su se gradski i pokrajinski čelnici na sva usta hvalili kako će izgradnja Žeželjevog mosta početi u prvoj polovini ove godine, po svemu sudeći, radovi na novom mostu neće početi ni do proleća.
Iako su se gradski i pokrajinski čelnici na sva usta hvalili kako će izgradnja Žeželjevog mosta početi u prvoj polovini ove godine, po svemu sudeći, radovi na novom mostu neće početi ni do proleća.

Naime, u "Železnicama Srbije", koje su nosilac investicije očekuju da projekti i tehničke kontrole budu završene do kraja godine, tako da bi radovi mogli najranije da počnu sa prvim lepim vremenom u 2012. godini. I pored toga, u ovom preduzeću navode da će most bez obzira na kašnjenje u početku radova, biti gotov u planiranom roku, to jest do kraja 2013. godine, piše Blic.

Radove u vrednosti od oko 45 miliona evra su zajednički obezbedili Evropska unija, Vojvodina i grad Novi Sad. Prema ugovoru, učešće evropske organizacije biće oko 26 miliona, pokrajina će izdvojiti oko 13 miliona, dok će iz gradskog budžeta biti izdvojeno oko 6 miliona.

  • Ja

    22.06.2011 10:02
    LOPUZE
    LOPOVI/Koga briga za most.Deca na sih politicara skoluju se po belom svetu i sta ce njima mostovi i putevi.Tate nemaju nameru da investiraju u Srbiji jer ako deca dobro izuce skole nikad vise u ovu nasu nama prelepu vukojebinu nece ni doci.E ako omanu i nigde ne uspeju onda ce doci kao strucnjaci da vade zemlju iz krize i grade mostove kao njihovi preci(ocevi). Znam jednog vozi se u jugu a u budvi ima jahtu vredi kao svi kragujevacki pogoni. Dosao da pomogne i pomaze nekih desetak godina.
  • sosa

    20.06.2011 16:22
    Jeste, bitno je da su se svi oni natalili i iskombinovali, a kada ćemo mi videti taj most...koga još briga!
  • СРЕМАЦ

    20.06.2011 15:08
    СВЕ МОЈ ДО МОГА
    Ја нисам никад чуо да је у било којој држави толико лажи изречено од актуелне власти,осим у СРБИЈИ.Народ ћути,мува,петља,сналази се преживљава и трпи.Народе дали си ти народ или стока?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti