Kod Bukovca se otvara teren za ekstremnu vožnju bicikla

Otvaranje Bajk parka u Bukovcu koji se prostire na oko 5.000 kvadrata predviđeno je u subotu 10. oktobra.
Otvaranje Bajk parka u Bukovcu koji se prostire na oko 5.000 kvadrata predviđeno je u subotu 10. oktobra.

Jedan od idejnih tvoraca, Nikola Lukičić, objašnjava kako su on i članovi kluba ekstremnih sportova "Flip" došli na ovu ideju:

- Još kao mali išao sam na takmičenja iz ovog sporta i oduvek sma želeo da ovako nešto napravim i u okolini Novog Sada. Ranije sam morao da putujem do Slovenije da bih vežbao, a sada se ukazala prilika da napravimo park u Bukovcu, gde su svi bajkeri ali i početnici, amateri i entuzijasti dobrodošli da probaju nešto novo - kaže on za Luftiku.

U sklopu otvaranja parka biće organizovano i Međunarodno takmičenje u mountainbiking-u, a do sada su se već prijavili gosti iz Poljske, Češke, Slovenije i Hrvatske.

Ako želite da se oprobate u ludoj vožnji, sve što treba je da se prijavite na facebook stranici "Bike park Bukovac", dogovorite se oko termina i naoružate se hrabrošću i adrenalinom.

  • 29.09.2015 14:35
    aman.zavrsice kao i ono za snoubord.
    isto toliko ste tapsali i njoj

    nju su otvorili u martu a ovo u oktobru da bi se sto krace 'koristilo'
  • 29.09.2015 12:58
    Dobra ideja, za lokaciju već nisam siguran. Biciklisti, pazite da vas ne pogodi neki kamen sa ramena, trupac, zalutali projektil iz tetejca prenetog `95. Takođe, nisam siguran koliko su pesme Pajčin dr Mirka dobre za sportski trening. Jes da dižu adrenalin, ali vuku ka samoagresiji.
  • gagans

    29.09.2015 10:13
    mladi
    mladi imaju dobre ideje i treba ih podržati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.