Konferencija o upravljanju projektima na FTN

U ponedeljak 25. maja na Fakultetu tehničkih nauka biće organizovana konferencija iz oblasti projektnog menadžmenta "Okreni se budućnosti".
U ponedeljak 25. maja na Fakultetu tehničkih nauka biće organizovana konferencija iz oblasti projektnog menadžmenta "Okreni se budućnosti".

 

Na konferenciji će se govoriti o aktuelnim trendovima kada je u pitanju upravljanje projektima, ali i samom značaju jednog od najtraženijih zanimanja današnjice. Konferencija će okupiti profesionalce u oblasti projektnog menadžmenta, kao i studente kojima je cilj da se ovim zanimanjem bave u budućnosti.

Neke od teme o kojima će se govoriti su: projekti koje podržava i finansira Evropska unija, karijera projektnog menadžera i upravljanje talentima, novi izazovi u građevinskoj industriji Srbije, metodologija modernog načina poslovanja, itd. Takođe će biti predstavljeni i dobri studentski radovi u oblasti projektnog menadžmenta.

Konferencija se održava u ponedeljak 25. maja sa početkom u 9:30h na Fakultetu tehničkih nauka u amfiteatru Nikola Tesla (A1). Organizator je FTN u partnerstvu sa PMI ogrankom Srbija (PMI - Project Management Institute je vodeća svetska neprofitna asocijacija upravljanje projektima, programom i portfeljom. Postoji već 46 godina i ima lokalne ogranke u 280 zemalja).

  • 22.05.2015 11:43
    Na FTN ima ljudi koji vrlo umešno upravljaju projektima, uključujući velike međunarodne. Međutim, niko od njih nije sa menadžmenta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti