Konji ponovo šetaju Novim naseljem

Na Novom naselju sinoć oko 19 sati ponovo je viđen nesvakidašnji prizor - sedam konja koji se šetaju Bulevarom vojvode Stepe.
Na Novom naselju sinoć oko 19 sati ponovo je viđen nesvakidašnji prizor - sedam konja koji se šetaju Bulevarom vojvode Stepe.

Kako za 021 kaže Novosađanka D.R, prizor joj je sa jedne strane bio smešan, ali sa druge strane i zabrinjavajući.

"Između marketa Roda i studija Moderna sinoć sam, vraćajući se sa posla, ostala bez reči. Ispred svoje zgrade uočila sam sedam konja kako pasu. Ne znam da li da se smejem ovome", priča ona za naš portal.

Podsetimo da je Bulevarom Slobodana Jovanovića pre nekoliko meseci takođe šetalo šest konja. Šefica Odseka za zoohigijenu komunalne inspekcije Tatjana Vukašin kazala je tada za 021 da je u pitanju obližnja ergela i da je njihova ekipa sa veterinarskom inspekcijom već nekoliko puta izlazila na teren po pozivima građana.

Kako je kazala, očigledno je da za konje nema dovoljno hrane i da je, prilikom poslednjeg obilaska terena, bilo zatečeno čak tridesetak konja. U pitanju su lipicaneri iz registrovane ergele.

021 je pisao o toj ergeli i o istom problemu i pre nekoliko godina. (Suzana Stojićević – suzana@021.rs)

  • Peca

    07.03.2015 18:06
    Nedoumica
    Ima li to veze sa skorasnjim otvaranjem stanice kod satelitske pijace ?
  • antirusofil

    06.03.2015 13:52
    Zivimo u divljini i to zescoj .
  • naopaksasvim

    06.03.2015 13:51
    konji
    Konji gradom neće šetati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti