Lepi plavi Dunav odneo 14 miliona dinara

U gradsku kasu još nije vraćeno 14 miliona dinara, koje je pred kraj mandata bivše gradonačelnice Maje Gojković, uzelo beogradsko preduzeće "Trejler kompani", kako bi organizovalo manifestaciju "Na lepom plavom Dunavu".  
U gradsku kasu još nije vraćeno 14 miliona dinara, koje je pred kraj mandata bivše gradonačelnice Maje Gojković, uzelo beogradsko preduzeće "Trejler kompani", kako bi organizovalo manifestaciju "Na lepom plavom Dunavu".

Ta manifestacija nikad nije održana, a u kabinetu gradonačelnika Igora Pavličića, za Radio 021 kažu da će dug biti naplaćen nakon deblokade računa dužnika, koji je blokiran na osnovu prethodnih prinudnih naplata. U Gradskoj kući dodaju da je na osnovu pravosnažene presude Trgovinskog suda, Gradsko javno pravobranilaštvo, Privrednom sudu u Beogradu podnelo predlog za izvršenje protiv preduzeća "Trejler kompani".

Privredni sud je pre pola godine odredio izvršenje sa zakonskom kamatom, uz obavezu nadoknade troškova postupka, plenidbom sa žiro-računa dužnika, koji je međutim, blokiran.

Podsetimo da je ugovor o trodnevnoj manifestaciji s beogradskim preduzećem potpisala tadašnja gradonačelnica Maja Gojković. Taj festival trebalo je da bude održan u junu 2008., na Svetski dan muzike, a najavljeno je spektakularno izvođenje kantate "Karmina burana", te nastup bečke opere. (D.S.)

  • Neko

    29.09.2010 16:18
    jednom rece
    SVE CE TO NAROD POmLATITI...(Daj Boze...)
  • IceMen

    28.09.2010 15:51
    Ova Maja i njena ekipa je bila jako lasa i jako lose su vodili nas Novi Sad ali je bila mala beba za to sta se sad radi... Sramota, sve se svodi na to da se napune dzepovi i zaposle rodbina, prijatelji a i oni koji su spremni da daju pozamasnu sumu novaca. I ko ce njima svima stati na put i pozvati ih na odgovornost?
  • pawlle

    28.09.2010 13:36
    zasto se maji gojkovic ne popise sva imovina i lepo zalegne za ono sto je potpisala , a ne ovako opet ce narod da plati , dokle ce se stiti lopovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti