Mirović se izvinio Pajtiću

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović izvinio se danas predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću zbog uvreda.

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović izvinio se danas predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću zbog uvreda.

"Svestan sam da je moja dužnost da podnosim uvrede i da na njih samo odgovaram iznoseći vrednosne sudove. Zbog toga se iskreno izvinjavam svima koje su moje reči povredile, a posebno Bojanu Pajtiću jer sam izjavama, za trenutak, počeo da ličim na njega iako mi to nije namera", naveo je Mirović u izjavi za javnost.

Mirović je juče, odgovarajući na tvrdnju Demokratske stranke (DS) da je potpredsedniku Skupštine Vojvodine Milivoju Vrebalovu nudio da napusti tu stranku u zamenu za novac, izjavio da "laži Bojana Pajtića Vojvodinu vode u sunovrat", da je Pajtić "psihopata i umobolnik" koji lažno optužuje i kleveta Mirovića.

Mirović je danas ocenio da je u tom odgovoru upotrebio "prejake reči".

"Iako sam duže vreme izložen teškim uvredama od strane Pajtića i DS, uključujući i poslednju koju su mi uputili juče u zvaničnom saopštenju, upotrebio sam u odgovoru prejake reči koje nikada ranije u svom političkom delovanju nisam upotrebio", piše funkcioner SNS.

Dodao je da se nada se da će DS i Bojan Pajtić prestati da ga vređaju, kao što je on "sam smogao snage da se izvini zbog prejakih izjava". "Istovremeno, nastaviću da predvodim političku borbu za promene u Vojvodini s još većim angažovanjem", poručio je Mirović.

Mirović i Pajtić su u duel ušli nakon jučerašnjeg hapšenja člana Predsedništva Demokratske stranke (DS) Milivoja Vrebalova, koji je danas pušten, i bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Momčila Milovića. Pajtić je najavio tužbu protiv Mirovića.

  • ANTIGONA

    27.01.2015 22:24
    gora
    teske reci padaju, a ne bi moralo samo da pajtic shvati da vise nema ni 6% ljudi uz sebe..
  • VladaN

    27.01.2015 21:36
    @Nevena..
    ...ne lupetaj. Taj tvoj nije izgubio živce već mu je to kućno vaspitanje, a inače su mu bahatos, bezobraluk i lopovluk osnovne karakterne osobine.
  • 27.01.2015 21:27
    Mirovic,Atlagic,Zobenica..Sve u svemu SNS NS je katastrofa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti