Na Najlonu humanitarna pomoć za ugrožene u poplavama

Jedna Novosađanka fotografisala je na Najlon pijaci proizvode koje su građani donirali u maju ugroženima od poplava.
Jedna Novosađanka fotografisala je na Najlon pijaci proizvode za koje smatra da potiču od humanitarne pomoći koju su građani donirali u maju ugroženima od poplava.

Na sredstvima za higijenu i proizvodima za bebe jasno se vidi flomasterom ispisano veliko slovo H.

Podsetimo, još su se tokom maja pojavile glasine da neko pokušava da zloupotrebi humanitarnu pomoć, pa je pokrenuta velika akcija obeležavanja slovom "H" proizvoda koji se šalju, kako bi se jasno znalo da su te stvari pomoć, a ne za prodaju, krađu ili nešto treće. Za sada nije poznato kako su preprodavci došli u posed humanitarne pomoći.

Pojava za sada nije masovna i nema jasnih naznaka da je humanitarna pomoć u većoj meri zloupotrebljena kako se to u bliskoj prošlosti dešavalo sa pomoći koja je distribuirana na Kosovo.

  • ccc

    04.11.2014 00:02
    Stoka!
    Sad sam pomogla, iako nemam pare za leba, i to je to! Stoka!
  • -

    03.11.2014 22:50
    -
    nemojte zaboraviti da je 90-ih pomoc u lekovima zavrsila u apotekama a oni kojima je istekao rok su ostavljani bolnicama

    da li se secate da je tadasnji ministar zdravlja pred kamerama progutao saku tableta i izjavio da ako ti lekovi ne skode jednom ministru nece ni obicnom narodu

    glupavi narode brzo zaboravljate.
    to su ti isti vladari kao i tih dana
  • 03.11.2014 20:33
    Ljudi gresite u komentarima robu netreba oduzimati i vracati u crveni krst jer prodaju humanitarne pomoci distribuiraju sami zaposleni u crvenom krstu rade humanitarna pomoc koja pristigne oni onu bolju zadrzaqvaju za sebe a najlosije dele da zamazu oci Verujte razvozim humanitarnu pomoc preko tendera koji smo dobili u dogovoru sa celnicima crvenog krsta a pomoc nedobijaju ugrozeni nego oni koji imaju kesa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti