Na baštu kafea prolila kofu punu fekalija

Vlasnici noćnog kluba "Kapetan Džek" u Miletićevoj ulici za tri godine skupili su skoro 1.000 prijava od iste komšinice.
Vlasnici noćnog kluba "Kapetan Džek" u Miletićevoj ulici za tri godine skupili su skoro 1.000 prijava od iste komšinice.

Iako je registrovan kao noćni klub, sa dozvolom za rad od 22 sata do tri ujutro, vlasnici kluba ne znaju kome da se obrate kako bi komšinica sa sprata prestala da ih, kako tvrde, ugnjetava.

- Naš klub radi samo vikendom, a za jedno veče policija nam dolazi tri puta. Kažu, prijavljuje nas ista osoba, komšinica od gore. Naravno, ne pišu prijavu jer nemaju razloga, ali moraju da izađu na svaki poziv. Desilo i da dođu dok još nismo otvorili klub. Ona zove preventivno. Već je i policiji jasno s kim imaju posla, ali mi više ne možemo da se izborimo s njom - priča za 24 sata jedan od menadžera kluba Kosta Kovačević.

On naglašava da je njihov klub prošle godine renoviran upravo sa namerom da se smanji i nivo buke i time dodatno izađe u susret komšijama. - Stavili smo još jedna vrata i troslojnu PVC stolariju. Institut za bezbednost i sigurnost merio je nivo buke sa otvorenim i zatvorenim vratima i utvrđeno je da je sve u granicama dozvoljenog. Čak nam je rečeno da više buke napolju prave prolaznici nego naš lokal - dodaje Kovačević.

Ipak, borba sa komšinicom i dalje se nastavlja, a, kako kaže, kulminacija se dogodila kada je ona prosula kofu punu fekalija na objekat. - Zapretila je da će nas politi fekalijama, ali joj niko od nas nije verovao. Pojavila se na terasi sa punom kofom i prolila je na suncobrane. A nas je polivala i krečom. Mislili smo da je to vrhunac njenog maltertiranja, ali smo pogrešili. Saznali smo da nas prijavljuje i kada je poziv lociran sa Novog naselja. Zato smo rešili da podnesemo prijavu za uznemiravanje i maltertiranje - najavio je Kovačević.

Predsednik Udruženja ugostitelja Novog Sada Dragan Stanojević kaže da većina ugostitelja iz najužeg centra grada ima iste probleme sa pojedinim stanarima. - Stanari ne mogu da se pomire sa činjenicom da su klubovi u njihovoj ulici. Međutim, to je grad dozvolio i svi imamo radnu dozvolu da vodimo klub na toj lokaciji - kaže Stanojević.

  • Takvih komšija

    24.04.2014 05:35
    ima svuda...
    Komšija tipa "da komšiji crkne krava" imate svuda.
    Primer moje porodice: Prvi nas komšija prijavio Komualnoj policiji jer silom prilika(gas nam je preskup)moramo ložiti na drva,pa u retkim prilikama,kada je veliki vazd.pritisak,nešto dima ode i u njegovo dvorište.

    A isti taj komšija drži nekih 5-6 pasa(smrad od fekalija je za vreme letnjih kiša neizdrživ) i jato kokošaka sa petlom koji tako "lepo" i glasno kukuriče po ceo dan.

    A sve to usred grada...
  • Jova

    23.04.2014 21:24
    @Ja
    Tako sam i ja razmisljao... Zasto ne prodaju te stanove u centru i lepo kupe dva - tri u drugim delovima grada... Dva izdaju u jednom zive i milina.... ALI!!! Znate li koliko je niska cena tih stanova koji su u zoni gde smeta buka iz kafica.... Niko to nece da kupi......
  • pozoriste

    23.04.2014 21:08
    Ovo je fantasticno! Ne mogu da se odlucim ko mi je simpaticniji - primitivci koji drze te kafancuge u centru i prave svinjac od ove kasabe koja je nekad bila grad (za neupucene "vlasnici klubova, preduzetnici"), ili ucrvljani penzioneri koji sede u svojih 200 kvadrata u centru grada u nadi da ce nadziveti i sebe i svoje potomke koje mrze jednako kao i tudje potomke koji se usude da izlaze uvece u kafic, i ocekuju mir i tisinu salasa vec negde oko osam kad legnu da spavaju (za neupucene "obicni radni ljudi koji nemaju svoj mir"). Ovi psihopate koji mogu da kupe koga hoce i iznad svakog zakona su. Ova luda ko struja, pa nema ni straha ni obzira ni od njih, ni od zakona. Udario tuk na luk, sto bi se narodski reklo. Jako je zabavno, molim vas da nas obavestavate o daljem razvoju dogadjaja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti