Nastavljena izgradnja atmosferske kanalizacije u Futogu

Nastavljeni su radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije u Ulici braće Bošnjak u Futogu u okviru rešavanja problema odvođenja površinskih voda.
Nastavljeni su radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije u Ulici braće Bošnjak u Futogu u okviru rešavanja problema odvođenja površinskih voda.

Prošle godine u ovoj ulici izgrađena je atmosferska kanalizacija u dužini od oko 400 metara, a trenutno se obavljaju radovi u drugom delu ulice, na deonici od Ulice Stepe Stepanovića do Ulice cara Lazara.

Završetkom svih predviđenih radova u potpunosti će se realizovati izgradnja atmosferske kanalizacije i kolektora za odvođenje atmosferskih voda u Ulici braće Bošnjak. U okviru predviđenih radova dno kanala će se obložiti betonom kako bi se atmosferske vode slivale u šahtove i odvodile u kolektor koji se gradi na parnoj strani ulice i iznad kojeg će takođe biti postavljene betonske kanalete.

Ugovorena vrednost ove investicije je preko 11 miliona dinara, izvođač radova je "Graditelj NS". Predviđeno je da radovi budu završeni u roku od 60 dana.

  • Mil@n

    27.02.2015 13:37
    Radi se,lepo je to cuti!
  • Novosadjanka

    27.02.2015 13:23
    Onaj tko zivi bez osnovnih uslova zna kakvu muku muci.Svaku investiciju za bolji i humaniji zivot podrzavam.
  • Marek

    27.02.2015 12:40
    Samo da se radi, i da sve bude po zakonu. Vidi se koja vlast radi, i koja brine o obicnom coveku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti