Nema para za Dunavski park

U Dunavski park, nekada najuređeniji, nije bilo značajnijih ulaganja već tri godine, odnosno od kada je zahvaljujući donaciji jedne banke uređeno osvetljenje.
U Dunavski park, nekada najuređeniji, nije bilo značajnijih ulaganja već tri godine, odnosno od kada je zahvaljujući donaciji jedne banke uređeno osvetljenje.

U "Gradskom zelenilu" kažu da imaju informaciju da je završena izrada projekta rekonstrukcije parka, ali da ne znaju kada će radovi početi, te da nisu zaduženi za njihovo finansiranje. U lokalnoj vlasti nadležni u ovom trenutku nisu mogli da potvrde kada će početi radovi, iako nezvanično kažu da se radi na tome.

Podsetimo da je Radio 021 nedavno objavio da je oko jezerceta u parku zbog oštećenja uklonjen deo ograde, te da je na taj način pogoršana bezbednost, prvenstveno dece koja prilaze vodenoj površini. Situacija se posebno pogoršala prošle godine, kada su se zbog prodora podzemnih voda i višemesečnih padavina u parku zadržale bare, koje su oštetile zelene površine.

  • mirna

    28.04.2011 17:14
    Da se ne renovira gradska kuca 2x za 3 godine, ne izdvaja za frizera iz gradskog budzeta,da nemamo uzasno mnogo novo zaposlenih, ne kupuju Skode, ne igra tenis na Spensu, direktori ne rucaju po ns kafanama u radno i neradno vreme, sluzbenim kolima ne putuje na sve strane i privatno i poslovno, bilo bi za nas park...
  • deda-Gleda

    27.04.2011 12:32
    "Ovom ulicom je prošao dr Bojan Pajtić".
    Išao ja tako ulicom, a ono na sred trotoara od beloga behatlona, pod sjajem ugašene led-rasvete, odmah pored stubića, jedno ugaženo pseće govanjce.
    Vidi se da je kuca lepo ručala, kao da ju je "Arka" hranila.
    Nadam se da će neko uskoro raspisati tender za pravljenje projekta za uklanjanje takvog objekta.
    Taj važan zadatak došao da istraži jeBojan.
    Izvinite na graškama.

  • Dr Petrović

    26.04.2011 16:25
    Ma sada će tu da nikne...skup šipak
    prvo debelo plaćeni projekat za garažu ispod zemlje sa tržnim centrom i bolnicom sa eko parkom, stubićima, rasvetom, kružnim tokovima i nigde-nikud bulevarima, kejom 2-3 puta, tunelom ispod parka i drugim standardnim frć-traćkarijama, za naše novce, naravno.
    Pa sve kradu po istoj šemi: naprave projekat preko kum-firme, onda uplate izvođenje radova preko "kum" i "podkum" firmi, za radove koje ili nikada ne urade, ili ih urade 2-3 puta nekvalitetno, onda uplate za koncert koji se nikada ne održi, onda ofarbaju parkinge pa kažnjavaju...
    Ceo posao im se svodi na laganje, jer su esencija laži, prevare i ni od čega drugoga se ne sastoje.
    Ma zašto mi njih uopšte trpimo i hranimo???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti