Ninamedia velikom žurkom obeležila 14 godina rada

Ninamedia, novosadska agencija za praćenje i analizu medijskih sadržaja, proslavila je sinoć 14 godina uspešnog poslovanja.
Ninamedia, novosadska agencija za praćenje i analizu medijskih sadržaja, proslavila je sinoć 14 godina uspešnog poslovanja.

Osnivač Ninamedije Dragan Radić kazao je da pre 14 godina niko nije sanjao da će njegov tim dovde stići i ovoliko narasti.

- Vi ste naše zvezde i hvala vam što verujete u nas - rekao je Radić prisutnima. Ninamedia i ovu poslovnu godinu zaokružuje kao apsolutni lider u domenu pres klipinga sa oko 5 miliona obrađenih i isporučenih medijskih objava, 28.000 prevedenih strana, preko 2.000 medijskih analiza i više od istraživačkih i produkcijskih projekata.

Želeći da svojim gostima dočaraju beskrajno putovanje medijskim univerzumom, domaćini su od mesta proslave napravili matični brod Ninamedia14 sa različitim pripadajućim letelicama koje su predstavljale sektore Ninamedije - Medijski kliping, Analize medijskog sadržaja, Ispitivanje tržišta i istraživanje javnog mnjenja, Produkciju i Prevodioce.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti