Nova stanica za iznajmljivanje bicikala na Beogradskom keju

Nova "NS bike" stanica za iznajmljivanje bicikala nalaziće se na Beogradskom keju, a njeno postavljanje počinje sutra, 2. septembra.
Nova "NS bike" stanica za iznajmljivanje bicikala nalaziće se na Beogradskom keju, a njeno postavljanje počinje sutra, 2. septembra.

Jedanaesta automatizovana stanica imaće 14 mesta za bicikle, kao i video nadzor. Nalaziće se na uglu kod ulice Marka Miljanova, tačnije kod košarkaškog terena.

Iz "Parking servisa" apeluju na Novosađane da više koriste bicikle kao prevozno sredstvo, jer se češćim korišćenjem bicikala utiče na smanjenje zagađenja životne sredine, kao i na smanjenje saobraćajnih gužvi.

  • Korisnik usluge

    01.09.2015 11:38
    koristim ove biciklove svaki dan ali...
    - biciklovi se jako loše održavaju tako da je teško naći neki dobar i kada ih ima više na stanici
    - često ili nema biciklova za iznajmljivanje ili nema mesta za vraćanje biciklova
    - pa zaglupljivanje sistema i zaglavljene kartice u aparatu
    - za aplikaciju za mobilni im je rečeno više puta ali nema informacije da li se nešto po tom pitanju dešava
  • Biciklista

    01.09.2015 10:56
    Podržavam širenje mreže. Što više stanica za bajsove to će više ljudi voziti. Generalno sistem radi dobro, uz neke sitne probleme koji se javljaju svuda u svetu. Podržavam da sezona traje cele godine, ali se ne slažem sa komentatorom dole da ne treba stavljati nadstrešnice, ipak su one potrebne da biciklovi ne propadaju kada su padavine.

    Ukratno: Pravite što više stanica za bicikle!
  • 01.09.2015 09:51
    Darko
    Podzravljam postavljanje što više ovakvih stanica. Sa druge strane, jasno je da "Parking Servis" voli očuvanje životne sredine samo ukoliko to ne utiče posebno na njihovo bogaćenje. U suprotnom, i metalna garaža umesto parka zvuči dovoljno ekološki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti