Nova zgrada škole na Klisi

Nova zgrada Osnovne škole "Dušan Radović" na Klisi otvorena je danas.

Nova zgrada Osnovne škole "Dušan Radović" na Klisi otvorena je danas.

U novom objektu uređeno je 13 učionica, sala za fizičko, kuhinja, trpezarija, biblioteka, zubna ambulanta i kancelarije, a zgrada ima lift i rampu za osobe sa invaliditetom. Školu će pohađati 600 učenika od prvog do osmog razreda.

- Drago mi je kad god se šire kapaciteti škola i verujem da će sada potrebe naselja Klisa u tom smislu biti zadovoljene. Nastavljamo ulaganje u infrastrukturno uređenje Klise, Slane bare i Vidovdanskog naselja, u delove grada koji su godinama bili zapostavljeni - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Pomoćnik ministra prosvete Ljubiša Antonijević naveo je da je škola izgrađena u okviru projekta Ministarstva prosvete i Evropske investicione banke.

  • 19.09.2014 10:57
    Novosađanka
    Hvala prethodnicima u vreme kojih je pocela gradnja i sadašnjicima koji su je otvorili..
  • 19.09.2014 07:38
    tanja
    Bravo!Novom Sadu je bila potrebna ovakva skola.
  • milmar

    19.09.2014 05:00
    konacno...
    svaka cast svima koji su dali doprinos da se skola napokon otvori...sledeci zadatak,izgradnja decijeg vrtica koju Klisa nema,a predvidjeno je u neposrednoj blizini ove skole...pozzz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti