Nove lokacije za zamenu starih vozačkih

Zahtevi za zamenu vozačkih dozvola moći će da se predaju i u policijskim ispostavama u Futogu (Vuka Karadžića 2), Petrovaradinu (Jože Vlahovića 1), Kaću (Kralja Petra prvog 4) kao i na Satelitu, u šalter sali Policijske uprave u Stevana Hladnog 1.
Zahtevi za zamenu vozačkih dozvola moći će da se predaju i u policijskim ispostavama u Futogu (Vuka Karadžića 2), Petrovaradinu (Jože Vlahovića 1), Kaću (Kralja Petra prvog 4) kao i na Satelitu, u šalter sali Policijske uprave u Stevana Hladnog 1.

Podsetimo, rok za zamenu starih vozačkih dozvola, koji ističe 10. juna, biće produžen. Najavljeno je da je moguće da će rok biti produžen i do isteka važnosti postojećih dozvola.

Takođe je iz MUP-a najavljeno da će građani od ove sedmice važeće vozačke dozvole moći da produže preko interneta.

U ministarstvu su naglasili da neće biti povećane cene za izdavanje novih vozačkih dozvola niti bilo kog ličnog dokumenta.

  • Stefan

    20.02.2014 19:19
    odgovor na @stefan
    Pa to je onda bezobrazno jer ispadne da platis sada takse i onda opet placas takse (i lekarski) posle tog "produzenja" od godinu do dve dana?!
    Naravno da ne treba produzivati onda dok ne istekne jer smo samo u minusu na taj nacin...
  • 19.02.2014 23:33
    @ Igor
    Ne prica se o zakazivanju preko interneta, nego apliciranju preko interneta - dakle odes na odr. sajt, popunis obrazac, posaljes, i kazu ti kad da dodjes po dozvolu (posto licno prisustvo za one koji imaju novu LK/pasos nije potrebno, isti podaci i slike idu na vozacku)
  • sabahudin

    19.02.2014 20:47
    pohvala
    Pohvala za gospođu koja radi na na Satelitu na ličnim kartama. Pre mesec dana sam menjao ličnu kartu i prijatno sam bio iznenađen ljubaznošću i predusetljivošću gospođe koja tamo radi. Uz to nije bilo ni gužve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.