Novi Sad dobija još 17 komunalnih policajaca

Novosadska uprava završila je konkurs za prijem 17 novih komunalnih policajca.
Novosadska uprava završila je konkurs za prijem 17 novih komunalnih policajca.

U oglasu koji je bio raspisan u poslednjem Službenom listu Novog Sada rok za predaju dokumenata je istekao 16. septembra i iznosio je osam dana.

Kako se navodi u oglasu, u radni odnos će biti primljeni kandidati koji su punoletni, državljani Srbije, nisu osuđivani na kaznu zatvora dužu od šest meseci, imaju diplomu srednje škole i da su prošli zdravstvenu kontrolu u Dom zdravlja. Novi Sad će nakon završetka konkursa izabrane kandidate o svom trošku poslati na obuku i pre stupanja u službu moraće da polažu ispit za rad u komunalnoj policiji.

Novi Sad ima pedesetak komunalnih policajca koji rade u toj službi skoro tri godine.

  • 20.09.2014 17:38
    Maki
    Naravno da treba još ljudi na polamilionski grad jer nam treba mnogo više discipline i u komunalnoj oblasti !!!
  • Jogi Letač

    19.09.2014 11:40
    E sad ste pokvarili koncept ovima koji su se nadali da se neće saznati za konkurs. Ako, ako ...

    A to su one čuvene mere štednje. Ova g..vna će meni da skidaju dodatnih 10% od pošteno zarađenih para da plate ove džabalebaroše.
  • NS

    18.09.2014 13:10
    Samo mi nije jasno, kakve veze ima kriminal sa komunalnom policijom? Sam naziv "Komunalna", mislim da je onima sa iole inteligencije, dovoljan da bude jasno da nema dodirnih tačaka sa kriminalom. Toliko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti