Novi Sad dobio novo dečije igralište

Firma "Major domus" postavila je dečije igralište na Bulevaru oslobođenja 66a.
Firma "Major domus" postavila je dečije igralište na Bulevaru oslobođenja 66a.

Direktor ove firme Radovan Oreščanin smatra da bi njihova incijativa trebalo da postane praksa svih privatnih preduzeća.

"Igralište smo postavili na parceli zgrade i uz saglasnost većine stanara. Smatramo da je ovo gest koji bi trebao da postane praksa svih privatnih firmi koje se bave održavanjem stambenih zgrada ili zastupanjem skupština stanara", navodi Oreščanin za 021.

Firma "Maior domus" d.o.o. je prva i najveća firma u Srbiji koja se bavi profesionalnim zastupanjem skupština stanara stambenih zgrada.

  • Maior domus d.o.o

    24.04.2014 16:35
    video nadzor
    Igraliste je vec pod video nadzorom, ali svakako hvala na sugestiji da bismo to trebali vidno da istaknemo, kako bismo sprecili potencijalne vandale.
  • 24.04.2014 08:10
    Odlicno
    Mislim da ce i da ostane takav kakav je sad!
    Fale samo dve-tri kamerice na obliznjim zgradama i obavestenje da je pod video nadzorom!

    Zavrsena prica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti