Novih 95 držača za bicikle na 18 lokacija

"Parking servis" danas počinje postavljanje novih držača za bicikle širom grada.
"Parking servis" danas počinje postavljanje novih držača za bicikle širom grada.

Postavljanje držača kreće sa Novog naselja u Ulici Bate Brkića, kod Gerontološkog centra, na Bulevaru Slobodana Jovanovića i kod Satelitske pijace.

"Parking servis" je do sada postavio parkirališta za bicikle na 40 lokacija u gradu što je, kako navode iz ovog preduzeća, dobar preduslov za korišćenje bicikala kao alternativnog prevoznog sredstva u gradu, a što će u uticati na smanjenje saobraćajnih gužvi, pritiska na parkirališta za automobile i zagađenja životne sredine.

Kako kažu iz ovog preduzeća, ove godine planira se postavljanje još 95 držača za bicikle na još 18 lokacija: u Fruškogorskoj, Bate Brkića, Hajduk Veljkovoj, Nikole Tesle, Milenka Grčića, Železničkoj, vojvode Knićanina, Ulici VIII u okviru MZ "Šangaj", u Jože Vlahovića na Petrovaradinu i u Proleterskoj u Futogu.

Takođe, držači za bicikle biće postavljeni i na Trgu mladenaca, Bulevaru oslobođenja, Futoškom putu, Bulevaru Slobodana Jovanovića, na Bulevaru cara Lazara i na Bulevaru Mihajla Pupina.

Na svim lokacijama će biti postavljen video nadzor, a korišćenje parkirališta je neograničeno i besplatno.

Postavljanje držača na tim lokacijama koštalo je dva miliona dinara.

  • Циклофрик

    23.06.2015 17:13
    @ Sprdnja
    Чиме си га везао? Гумицом за тегле?
    Мене чуди да нема много више украдених бициклова ако се узме у обзир чиме све људи закључавају своје двоточкаше. Сајле избегавати! Ланце обичне и кинеске катанце такође. Само неки Ulock je минимум осигурање.
    Није вам крив град, Курта или Мурта што сте везали бајс сајлицом коју може пресећи мало јаче маказе...
  • za Anonimuse

    23.06.2015 13:21
    Sram bilo vas sto optuzujete nase preplanule sugradjane. Oni samo sakupljaju sekundane sirovine, a narkomani su ti koji kradu bicikle.
  • 23.06.2015 12:35
    Ovaj put moram da vas pohvalim, a ne samo da kudim. Gledajte da ga postavite tako da mu se može prići sa obe strane ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti