Odbrana od leda na više brana

Vanredna odbrana od zagušenja ledom proglašena je na više brana u Vojvodini, saopštio je danas Pokrajinski štab za vanredne situacije.
Vanredna odbrana od zagušenja ledom proglašena je na više brana u Vojvodini, saopštio je danas Pokrajinski štab za vanredne situacije.

Vanredna odbrana je proglašena na brani Veliko Središte na Markovačkom potoku, zatim na brani sa akumulacijom Mesić na potoku Mesić, kao i na brani sa akumulacijom Ljukovo na Ljukovačkom potoku, navodi se u saopštenju.

Proglašena je vanredna odbrana od leda i na brani sa akumulacijom Šidska Šidina na vodotoku Šidina, na brani sa akumulacijom Moharač na vodotoku Moharač, na brani sa akumulacijom Borkovac na kanalu Borkovac, kao i na brani sa akumulacijom Pavlovci na kanalu Kudoš, piše u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti