Otvoren konkurs za nastup na Exitu

Konkurs za nastup na Exitu 2012 "Play @ Exit" otvoren je u ponedeljak, 30. aprila i trajaće do ponedeljka, 21. maja.
Konkurs za nastup na Exitu 2012 "Play @ Exit" otvoren je u ponedeljak, 30. aprila i trajaće do ponedeljka, 21. maja.

Exit i ove godine otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i didžejeve kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta.

Svi zainteresovani pojedinci i bendovi i ove godine mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2012, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2012". Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na Exitmusic.rs.

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih saradnika, partnera i naravno – publike! Ovaj put će jednog izvođača izabrati i muzička redakcija i slušaoci B92 radija. Takođe, kao i svake godine, pozvani su svi posetioci sajta exitfest.org da "lajkuju" izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu.

Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs.

Prošle godine na konkurs "Play @ Exit" prijavilo se više od 950 izvođača iz celog sveta. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu  nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion i Explosive. Rezultati predstojećeg konkursa biće objavljeni 12. juna. Čekamo vaše prijave!

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:

Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, Avicii, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari& III, BurakaSomSistema, Sneaky Soundsystem, Art Department, MaceoPlex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin,  Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, MaayanNidam, Street Dogs, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

  • Petar

    30.04.2012 13:56
    Ajde Djole prvi si!
    Kada odradio koncert na Trgu slobode, debelo si zaslužio i Egzit!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Poslednja ovogodišnja Green love žurka 4. decembra

Poslednja ovogodišnja velika Green Love žurka zakazana je za 4. decembar na Spensu, a nastupiće najtraženija DJ dama današnjice NASTIA, Lea Dobričić, a uz njih i Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.

Do sutra traje 19. Videomedeja

Trodnevni Međunarodni festival savremene video umetnosti "Videomedeja" održaće se od 23. oktobra do nedelje, 25. oktobra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, u organizaciji i produkciji Udruženja za video umetnost Videomedeja.

U šest selekcija 70 filmova na Sinema Sitiju

U okviru osmog izdanja Sinema Siti internacionalnog filmskog festivala biće premijerno prikazano 70 filmskih ostvarenja u šest selekcija, među kojima je jedna od najatraktivnijih i najposećenijih "360 stepeni".