Otvorena Kancelarija za osobe sa invaliditetom

Na prvom spratu poslovnog centra "Apolo", otvorena je Kancelarija za osobe sa invaliditetom, koja će funkcionisati u okviru Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu.
Na prvom spratu poslovnog centra "Apolo", otvorena je Kancelarija za osobe sa invaliditetom, koja će funkcionisati u okviru Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu.

Time je Novi Sad postao prva i jedina lokalna samouprava u Srbiji koja je otvorila takvu kancelariju. Iz Gradske kuće poručuju da je ovim potezom ostvarena obostrana otvorenost u komunikaciji, jer će od sada sve aktivnosti biti usmerene ka osobama sa invaliditetom, odgovori će im lakše biti dostupni i moći će da rešavaju probleme zajedno sa lokalnom samoupravom.

Gradonačelnik Miloš Vučević, na otvaranju je napomenuo da otvaranjem Kancelarije nije došlo do novog zapošljavanja i gomilanja administracije, već će poslove obavljati ljudi različitih stručnih profila koji već rade u Gradskoj upravi.

Neki od poslova koji će se obavljati u Kancelariji jesu pružanje brzih odgovora i informacijama strankama i udruženjima osoba sa invaliditetom, praćenje konkursa i saradnja sa potencijalnim domaćim i stranim donatorima.

Radno vreme Kancelarije za osobe sa invaliditetom koja sa radom počinje od petka 6. septembra biće od 7,30 do 15, 30 časova.

  • Tuzna

    15.10.2020 12:21
    Da je drugacije
    Bila sam u toj kancelariji.Grozno covek pusi na radnom mestu. Obraca se drsko i sa visine. Radi za one koji ga placaju njegovi saveti su boze sacuvaj..kaze i on je invalid znam nisam luda vidim al onda razumi nas iste sebi.Ne ta kancelarija nije pomoc za invalide zao mi je jako volela bih da je drugacije .
  • Laloš

    06.09.2013 11:37
    Novi Sad je uvek bio avangarda,drago mi je da je ova vlast to nastavila da sprovodi i da su napravili ovakav potez,koji treba biti primer i za ostale gradove u Srbiji.
  • neplavusa

    06.09.2013 09:11
    sramota
    Sram da vas bude! Pa vi nikada necete biti zadovoljni... A jos i podcenjujete osobe samo na osnovu boje kose?! Nadam se da Vam (Konus) sad nece ni pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.