Otvorena vrata novosadske palate pravde

U zgradi pravosudnih organa u petak se organizuje akcija "Dani otvorenih vrata".
U zgradi pravosudnih organa u petak se organizuje akcija "Dani otvorenih vrata".

Kako su najavili iz suda biće organizovan obilazak zgrade suda u 11:30 časova i  upoznavanje građana sa radom suda, a u peridu od 12 do 13 časova u Maloj sali na trećem spratu predstavnici Osnovnog suda u Novom Sadu, Višeg suda u Novom Sadu, Apelacionog suda u Novom Sadu i Privrednog suda u Novom Sadu će odgovarati na pitanja zainetesovanih građana.

"Dani otvorenih vrata" se organizuju povodom 25. oktobra Evropskog dana civilne pravde, radi povećanja poverenja građana u sudstvo i usvojenu Komunikacionu strategiju od strane Visokog saveta sudstva, a povodom omogućavanja građanima neposredno upoznavanje sa radom suda sa jedne strane i svojim pravima i obavezima u ostvarivanju sudske zaštite sa druge strane.

  • Advokat

    23.10.2014 07:40
    Otvorena su ona vec mesec dana ...
  • 23.10.2014 07:33
    u ovu ustanovu, stale, javne kuce, smetlista... ne ulazi se bez razloga, cemu trovati mozak okruzenjem zla koje je uzelo pravdu pa je prodaje za novac i vlastiti interes...bas mi se gadi pomisao da postoje takva mesta i takvi kazu (nisam siguran) ljudi
  • @anonimus

    23.10.2014 06:29
    Sud radi
    Sud radi, advokati su u štrajku i zbog toga nije moguće održavanje većine ročišta pred sudom. Ročišta gde nije potrebno prisustvo advokata se održavaju, naročito u Privrednom sudu gde pravna lica mogu zastupati njihovi zakonski zastupnici ili pravnici zaposleni u tim licima. Rade se overe i svi drugi poslovi za koje nije potrebno prisustvo advokata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti