Počinioci napada na poslastičarnice i pekare prioritet policije

Direktor Policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da je novosadska policija, tokom istrage povodom pomenutih slučajeva već juče privodila određena lica i vršila poligrafska testiranja i da se sa tim danas nastavilo.
Direktor Policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da je novosadska policija, tokom istrage povodom pomenutih slučajeva već juče privodila određena lica i vršila poligrafska testiranja i da se sa tim danas nastavilo.

"Očekujem da će danas, ili eventualno ovih dana ti problemi biti rešeni i to je prioritetan zadatak policije u Novom Sadu. Želimo da pošaljemo jasnu poruku da se ovakve stvari neće tolerisati i da vinovnici tih događaja moraju biti što pre pronađeni i privedeni licu pravde. Incidenti koji se dešavaju nisu dobri ni za policiju ni za državu i država", rekao je Veljović, dodajući da je u razgovoru sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem zajednički konstatovano da je Novi Sad miran grad i da ovakvi ekscesi ne mogu poremetiti odnose u Novom Sadu, Pokrajini i celoj Srbiji.

Gradonačelnik Miloš Vučević još jednom je najoštrije osudio i poslednji napad koji se noćas desio u Novom Sadu kada je kamenovana poslastičarnica "Telep", ističući da veruje da će država, odnosno policija vrlo brzo pronaći počinioce.

"Ljubav prema svom gradu i svojoj državi se ne pokazuje tako što bacite ciglu na komšijin prozor, ti ljudi žive ovde i rade zajedno sa nama, plaćaju poreze i zapošljavaju druge ljude i ništa niste pomogli Srbiji niti ste pokazali da volite Novi Sad, ako nešto tako uradite. Novi Sad zajedno sa državom Srbijom i svim nadležnim institucijama neće dozvoliti da neodgovorni pojedinci bacaju ljagu na Srbiju i na svoj grad", kazao je Vučević

On dodaje da očekuje da ti pojedinci vrlo brzo budu pronađeni i procesuirani u skladu sa zakonom, a da ga raduje reakcija javnosti i cele zajednice koja osuđuje ova dešavanja. Vučević poziva sve ljude aktivne u javnom životu, pre svega političare, da vode računa kakve izjave daju i "da ne pokušavaju da dobiju jeftine političke poene jer ovo nije tema za strančarenje već prilika da pokažemo da su svi građani u Srbiji jednaki pred Ustavom i pred zakonom".




  • Dron

    20.10.2014 07:24
    a dron?
    da nije bilo drona, ne bi bilo ni kamenica, ja to tako nekako vidim.

    ko je uneo dron, ko se penjao kanapom na crkvu, ko je upravljao dronom?

    mene trenutno to zanima.

    a kad vidim veljovica smuci mi se zivot - zaista!
  • Jao

    20.10.2014 07:20
    Vučeviću
    Ko nam je na vlasti u Novom Sadu ni ne čudi me, najveći "Srpski" ekstremisti, šta mislite čiji članovi rade ovaj haos.


    Miloše samo pogledaj programe stranaka sa kojima si na vlasti.
  • skep

    20.10.2014 06:39
    Jutros je razbijen izlog pekare u Puškinovoj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.