Pokret Saše Radulovića ušao u novosadsku Skupštinu

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je odbornik gradske Skupštine Novog Sada Zoran Nikolić pristupio tom pokretu.
Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je odbornik gradske Skupštine Novog Sada Zoran Nikolić pristupio tom pokretu.

Zoran Nikolić je ekonomista koji je bio član DS-a od 1999. godine do 2014. godine na čijoj listi je i izbaran za odbornika. Nakon što je napustio DS, nastupao je kao samostalni poslanik.

Dodaje se da će Nikolić u novosadskoj Skupštini zastupati ideje Pokreta.

U saopštenju stoji i da ovaj Pokret ima tri odbornika u Skupštini opštine Savski Venac, dva odbornika u Skupštini opštine Čačak i jednog odbornika u Vršcu.

  • antibot

    27.03.2015 13:30
    @svetlana/tamnava
    Hajde srećo, kaži ti meni o čemu pišeš!

    Ministar/nije ministar, predložio zakon/nije predložio zakon...

    To što je u ministarstvu bilo i ostalo toliko para (nije ni blizu tačno, ali da ne cepidlačim), je zasluga toga što nije radio svoj posao. Pitajte građane da li bi bilo bolje da je sve potrošio da ostane stari Zakon o radu, tj. bolji život građana! To govori o njegovoj brigi za obične građane više nego bilo koji komentar koji objavite!

    I ja sam pisao da Zakon o radu nema veze sa ovim ministarstvom, znači da se slažemo. Zašto se on ipak time bavio UMESTO SVOG POSLA je pitanje za vas!

    Kad su TAČNO ukinute SIEPA i fond za razvoj?
    Zahvaljujući kome i na čiju inicijativu?
    Za vreme kog ministra i u kom statusu?
    Ko ih je uopšte uveo i na čiji predlog?
    Obrazložite parolu do kraja!

    Protiv koga je ON podneo krivične prijave? TAČNO!

    To što vam je on jedina opcija na političkoj sceni govori o vama sasvim dovoljno! Ne treba vas ozbiljno shvatati!

    HAJDE JEDNOM KONAČNO, DA VAMA BOTOVIMA NE BUDE TEŠKO,ODGOVORITE NA POSTAVLJENA PITANJA!
    U pravu ste, sve najbolje znate, nemate stida da se suočite sa bilo kim...
    Zašto je onda teško odgovoriti na jednostavna pitanja? Imate priliku da vas narod čuje! Zašto je ne iskoristite? Da niste ipak malo lagali?
    Da čujem! Pitanja su postavljena u prethodnim komentarima. Do odgovora bi bilo pametnije da ćutite! Šteta što vam se žuri, baš kao i ovom što smanjuje i "povećava" plate i penzije!
  • svetlana

    26.03.2015 23:45
    poverenje
    Zakon o stećaju: Dok je bio ministar, imao je predlog koji nije prošao.U ministarstvu je bilo 104 miliona evra i toliko i ostalo...Ni evro nije potrošen, a mogao je! Zakon o radu nema mnogo veze sa ministarstvom privrede! Ukinuta je SIEPA, fond za razvoj...Podnete krivične prijave...Imao dobru zamisao koja je podržana pa se sutra odustalo kad je ušao u vladu...Hajde kažite konkretno o čemu pričate. Meni je ovo jedina opcija na političkoj sceni.

  • antibot

    26.03.2015 22:48
    @Todor
    Hajde i ti Todore uključi mozak.
    Firme u stečaju jesu već upropaštene, ali nisu još rasprodate. Stečajni upravnik se dovodi da bi namirio poverioce i radnike te firme, tim redom, ali je prvenstvena isplata njegove plate i prihoda onoga ko vodi taj stečaj pred sudom, u ovom slučaju rođena supruga. Tek posle dolaze poverioci, a radnicima ako nešto ostane. Takav nam je nesretni Zakon.

    Koliko je radnika isplatio, pošto toliko brine o njima? Nijednog!
    Koliko je poverilaca namirio? Jako malo.
    Koliko je sebi i supruzi isplatio od te upropaštene imovine? Skoro sve novce! Mnogo više nego što je pošteno i prikladno!

    To je po meni neuspešni stečajni upravnik, koji jako dobro koristi rupe u zakonu za sticanje isključivo lične dobiti, a ti ga slobodno hvali koliko hoćeš. Rezultati ipak sve govore.

    Mislim i da se možemo složiti da je pre botovski tvoj komentar i ostalih koji ovde lupaju prazne parole, nego moj. Zar ne botu, pardon, Todore?

    Mogao bi za početak da odgovoriš na pitanja iz prethodnog komentara, čisto da pokažeš da nisi bot:
    Koliko je poreza platio državi?
    Koliko je radnika plaćao?
    Koliko je prihoda imao veliki privrednik u svojim firmama?
    Koliko je ljudi ostalo gladno zbog njega?
    I u čemu je konkretna razlika između njega i Treće Srbije? Osim što su ovi već zajahali JKP a Radulović čeka na svoj red!

    Da čujem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti