Policija ubila staforda u stanu osumnjičenog

Novosađanka Aleksandra Milošević bila je šokirana kada je u stanu zatekla ubijenog psa, dugogodišnjeg kućnog ljubimca, kojeg je pred očima njene petnaestogodišnje ćerke ubila policija u samoodbrani.
Novosađanka Aleksandra Milošević bila je šokirana kada je u stanu zatekla ubijenog psa, dugogodišnjeg kućnog ljubimca, kojeg je pred očima njene petnaestogodišnje ćerke ubila policija u samoodbrani.

Ona kaže da je u trenutku incidenta bila u prodavnici, a da je policajcima vrata otvorila njena ćerka. Aleksandra Milošević tvrdi da je pas lajao, ali da ih nije napao, već da je policajac prema njemu krenuo stolicom. Ona dodaje da će zbog svega tužiti policajce.

U Policijskoj upravi kažu za "Blic" da su inspektori kriminalističke policije došli da uruče poziv njenom sinu u okviru istrage o razbojništvu, te da su se legitimisali, ušli u stan uz odobrenje ćerke i zatražili da pozove majku. Objašnjavaju da se u stanu nalazio staford terijer, težine oko 45 kilograma koji je napao policajce, zbog čega je jedan od njih upotrebio pištolj u nužnoj odbrani.

U psa su ispaljena dva hica, jer ga prvi nije onesposobio za napad, kažu u policiji i napominju da je maloletnica u tom trenutku bila u drugoj prostoriji.

  • 31.07.2012 20:42
    Vodolija
    Danas sam izgubila jedno drago bice,meni je bio moj najbolji prijatelj,bio je star samo cetiri godine,imao je predivne bele kovrdze,smedje oci koje su virile ispod njegovih siski...
    Pratio me je svaki dan do kapije kad krenem na posao,docekivao i radovao mi se svaki dan kad sam se vracala kuci,ziveli smo kao mala sretna porodica.SVI SMO GA VOLELI I RADOVALI SE TOM MALOM BICU KAO I ON NAMA.DANAS JE OTISAO IZ NASIH ZIVOTA,ZAUVEK.UBIO GA JE KOMSIJSKI PAS STAFORD,STAR CETIRI GODINE,KOJI NIKAD PO RECIMA VLASNIKA NIJE BIO AGRESIVAN.PA SAD NEKA MI NEKO KAZE DA STAFORDI NISU OPASNI.STRASNO!!!A
  • n

    11.05.2012 01:06
    je*em vas usta sve olose koji kenjate gluposti
    Pas ih nije napao, ubili su ga namerno. :(
  • jovan ns

    09.05.2012 19:32
    alo bre retardi
    ja imam staforada i osudjivan sam(sto nije preduslov da sam psihopata sociopata itd itd)moj staf se sa mackama igra bree, ali kad mi neko zvoni na vrata i interfon laje, sedne ispred vrata i ceka, kad neko prolazi hodnikom zgrade laje, e sad ako pas laja dali to znaci da ce vas nedaj Boze napasti, ne nezanci jer to je njihov nacin komunikacije, ali pas oseti ono najgore u ljudima i losu nameru, pas kad se oseti da je njegov gada ugrozen ne laje nego ujeda i kidise da pokida onoga ko mu ugorzava gazdu, a gospoda oragni kad cuju da ima pas u stanu duzni su da zatraze od vlasnika da zatvori psa u drugu sobu, a to da su stafordi opasni psi to su najobicnije predrasude, to je jedna divna rasa, privrzena porodici, pogotovo deci i bolesnim ljudima, i mogao bi da vam pisem ovde jos iljadu i jednu rec ali, vidim da je polovina vas pltka kao neki sumski potocic!!!! a za organe nemam reci, MAJMUNI PREPUNI KOMPLEKSA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija