Popravke rekvizita na igralištima u Rotkvariji

Zavod za izgradnju grada, u saradnji sa JKP "Stan" i JKP "Lisje" radi na uređenju igrališta u kvartu Rotkvarija.
Zavod za izgradnju grada, u saradnji sa JKP "Stan" i JKP "Lisje" radi na uređenju igrališta u kvartu Rotkvarija.

Sportski teren u Ulici Felegi Tivadora pre nekoliko dana je dobio nove mreže za koševe, a uništena ljuljaška na igralištu u istoj ulici uskoro će biti zamenjena novom.

ZIG će u najkraćem roku postaviti mreže na koševe na terenu u Ulici Save Kovačevića, a koji su duže vreme zapušteni.

"Sa žaljenjem konstatujemo da se svakodnevno susrećemo sa uništenim rekvizitima na teritoriji celog grada. Iako se redovno obilazi teren i izdaju nalozi za saniranje štete i kvarova, nemoguće je popraviti sve ono što je uništeno, s obzirom na to da se štete učestalo ponavljaju", kažu u ZIG-u.

Mreže u Ulici Felegi Tivadora popravljene su na predlog odbornika u Skupštini Grada Gorana Radojeva. (Gorica Nikolin)

  • Djura

    22.12.2014 12:03
    Ulozili 1000 dinara i dospeli u vesti. Pritom menjaju mrezice u sred zime koje do proleca vec nece biti tamo. Svaka cast majstori!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.