Prepucavanje novosadskog DS i SNS oko komaraca i muvalica

Omladina Demokratske stranke večeras je ispred glavnog ulaza na "Štrand" održala akciju "Sve gradonačelnikove krvopije" s ciljem da ukaže na komunalne probleme u gradu, posebno na sve izraženiji problem suzbijanja komaraca.
Omladina Demokratske stranke večeras je ispred glavnog ulaza na "Štrand" održala akciju "Sve gradonačelnikove krvopije" s ciljem da ukaže na komunalne probleme u gradu, posebno na sve izraženiji problem suzbijanja komaraca.

 

Članovi Demokratske omladine o pomenutim temama razgovarali su sa građanima kojima su podelili više desetina "muvalica" koje su, kako su učesnici akcije rekli, jedino preostalo sredstvo za borbu protiv komaraca.

"Pokušali smo, nadam se na duhovit način da pokažemo da su i komarci jedan od nerešivih problema za aktuelnu gradsku vlast. Bez obzira na to što su sredstva u gradskom budžetu izdvojena za tu namenu Novosađani se svakodnevno suočavaju sa tim problemom koji je toliko banalan", rekla je portparolka Gradskog odbora Jadranka Jovišić.

Na navedenu akciju novosadskih demokrata Gradski odbor Srpske napredne stranke reagovao je saopštenjem za javnost pod naslovom - "Krvopije" iz DS-a "isisale" budžete gradskih preduzeća.

"Omladina Gradskog odbora DS-a treba da se pozabavi "krvopijama" u sopstvenoj stranci umesto što ponovo kritikuje gradsku vlast koja pokušava da uspostavi efikasan sistem funkcionisanja komunalnih preduzeća, nakon što su im budžete "isisale" upravo njihove vođe", kaže se u saopštenju naprednjaka.

Iz SNS podsećaju građane, ali i omladince DS-a da je, kako stoji u saopštenju, jedna od najvećih afera oko trošenja novca iz budžeta potekla upravo iz kabineta Bojana Pajtića, "kada je za prskanje i uništavanje komaraca u Pokrajini potrošeno milijardu i po dinara, a komaraca je bilo ništa manje nego danas". "Možda je deo tih sredstava utrošen i na "muvalice" koje su danas deljene", ističe se u pomenutom saopštenju.

  • VladaN

    27.08.2014 18:55
    @Brka
    Mislite na Mirovića i Maju koji su, ako ste toliko zaboravni, da Vas podsetim, vladali od 2004-2008 i zavili grad u crno sa dilom oko autobuske stanice? Imate li neki komentar?
  • Robi

    27.08.2014 10:27
    Svaka čast Vučiću
    Ja stvarno ne znam... Svi znamo kako je radila i funkcionisala prethodna vlast. Nažalost, svi takođe vidimo i rezultate nove vlasti. Dobro, ne baš svi, kako-ko. Ali meni je strašno to što ovi posle polovine svog mandata pevaju istu pesmu kao i na početku. Ljudi, jeste li vi radili išta u svom životu u ovom periodu (ne morate da pričate za ranije, to svi znamo, tj. kako-ko)? Meni je jasno da su demokrate sa ekipom bile lopine, a po čemu ste vi to pokazali da ste bolji od njih? Za sada vas rezultati žestoko demantuju. Izbori se bliže, ali se nekako ne bojim za vas jer je očigledno da je narod zaglupljeniji nego 90-te. Zaista, svaka čast Vučiću, uspeo je nešto o čemu su Sloba i Vojvoda samo mogli da sanjaju.
  • Toma

    27.08.2014 09:48
    grad nikad gori
    SnS pati od radikalskog sindroma veličanja vođe,i apsolutnog potiskivanja kritičke misli.

    DSova kampanja je bezidejna kao i mnogo šta, što ne menja činjenicu koju su istakli, a to je da je SnS od Grada napravio rasulo i sramotu.

    Meni stvarno nisu jasni ti ljudi koji bi i dalje glasali za SnS...imate li vi oči?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti