Privremena izmena na linijama 3 i 13

U četvrtak, 29. januara, privremeno će biti izmenjene trase linija 3 i 13 zbog izgradnje kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika.

U četvrtak, 29. januara, privremeno će biti izmenjene trase linija 3 i 13 zbog izgradnje kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika.

Ka Detelinari autobusi će iz Ulice Kornelija Stankovića skretati u Milenka Grčića, zatim levo u Ulicu Orlovića Pavla gde će čekati do sledećeg polaska, a sa Detelinare polazno stajalište autobusa biće u Janka Čmelika ispred broja 75a.

Za vreme trajanja radova neće biti korišćeno stajalište na uglu Milenka Grčića i Banatske, kao i polazno stajalište na uglu Janka Čmelika i Oblačića Rada. Takođe, autobusi na linijama 3 i 13 koristiće privremeno stajalište u Oblačića Rada.

  • ana

    28.01.2015 10:17
    @Komsha - nova rupcaga

    Poenta je sta? Znaci ako postoje stare, nove ne treba dirati...e. kakavi su ljudi...pa, ovo treba da bude naravucenje da se promptno rade i popravljavaju svi nedostaci a ne da opet kukamo i kad se popravlja.
  • komsha

    28.01.2015 09:10
    nova rupcaga
    ... nova busotina a ni stare nisu zatrpane...

    divno!!!
  • Kalauz

    28.01.2015 08:51
    Ova trinaestka je pravi pogodak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti