Program treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta

Naučni eksperimenti, animiranje filmova, mentalna aritmetika, mađioničarski trikovi i radionice glume obeležiće treću nedelju Novosadskog BIG dečijeg leta 5 u Novom Sadu na različitim lokacijama.  

Naučni eksperimenti, animiranje filmova, mentalna aritmetika, mađioničarski trikovi i radionice glume obeležiće treću nedelju Novosadskog BIG dečijeg leta 5 u Novom Sadu na različitim lokacijama.

Tokom treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta 5, deca će moći, između ostalog, da prisustvuju interaktivnim radionicama i predstavama zanimljive matematike u Centru za obrazovanje "Kefalica". Tamo će se upoznati sa SuanPan metalnom aritmetikom i najranijom računaljkom – abakusom.

Kvalitetnu zabavu najmlađi mogu potražiti i u Predškolskim ustanovama Zemlja čuda i Puž koje su pripremile sportski poligon za vešte učesnike, žurku za uživanje, eksperimente sa vodom i kreativne radionice izrade šešira, naočara i vetrenjača od papira.

Porodični dani za decu i njihove roditelje nastavljaju se u u tržnom centru BIG  i trajaće do kraja jula. Ovog utorka deca će moći da pogledaju predstavu "Kći vilinog konjica" pozorištanca Teatrilo i naprave animirani film, dok će u četvrtak moći  da se preruše i pokažu svoje trikove na Saboru malih čarobnjaka uz show mađioničarke Stele.

U centru za kognitivni razvoj Arsandrea, deca će imati priliku da prave kostime za predstavu, a potom i da je izvedu pred publikom. Adrenalin park Zemlja čuda ove nedelje odlična je lokacija za male avanturiste koji žele da se penju po veštačkoj steni, dok će mali ekolozi u zabavnom parku Starli učestvovati na radionici posvećenoj značaju čuvanja i unapređivanja životne sredine.

U zanatsko-obrazovnom centru Adžija najmlađi ove nedelje mogu na kratko biti frizeri, manekeni, maseri i poslastičari. Program treće nedelje ove manifestacije završiće se u centru Vitruviana kroz zanimljive vežbe gimnastike za decu pod nazivom "budi strava uz leđa prava", kako bi mališani bili spremni za kreativne kampove i zabavno-rekreativne programe koji ih očekuju u četvrtoj nedelji Novosadskog BIG dečijeg leta 5.

Napomena: Kako bi što veći broj dece imao priliku da se zabavi i uči tokom trajanja Novosadskog BIG dečijeg leta 5, mole se roditelji da prijavljuju decu na jednu aktivnost tokom odabranog dana manifestacije.

Za skoro sve programe potrebno je prijaviti učešće, jer je broj dece-učesnika radionica ograničen. Većina programa i radionica Novosadskog BIG dečijeg leta 5 su besplatni, dok je za pojedine potrebno izdvojiti 150 dinara. Spisak svih radionica, satnice, načina za prijavu učešća, cene dnevne participacije kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen program, dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info.

Novosadsko BIG Dečije leto 5 organizuje Dečiji kulturni centar "Deci na dar" iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju i tržnog centra BIG.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti