Proširuje se prihvatilište za pse u Šangaju

U prihvatilištu za pse u Šangaju uskoro će početi radovi na proširenju kompleksa u vrednosti od 30 miliona dinara.

U prihvatilištu za pse u Šangaju uskoro će početi radovi na proširenju kompleksa u vrednosti od 30 miliona dinara.

Kako saznaje 021.rs, Zoohigijena je upravo sklopila ugovor sa preduzećima "Put Invest" i "Dunav CONS" o izvođenju radova i do kraja godine se očekuje da oni počnu.

U sklopu radova predviđeno je da se prihvatilište proširi nasipanjem zemlje, izvedu radovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži, da se potom taj prostor hortikulturno uredi i na njemu postavi kontenjersko-paviljonski objekat.

Ovaj novi objekat će se sastojati od četiri kontenjera koji će služiti kako za smeštaj osoblja Zoohigijene, tako i za pregled životinja, odnosno kao ambulanta.

  • Milena

    15.08.2022 00:43
    Strasno
    Vodila sam psa kojeg sam udomila sa ulice da ga pregledaju u zoo higijeni.Strasno kakve individue tamo rade a i oni se zovu veterinari,gori su od sintera.Pse drze kao u logoru,sve je prljavo i smrdljivo a osoblje nehumano i drsko.Trebalo bi pisati peticiju protiv njih,ovo je strasno na sta lici tzv prihvatiliste za pse.Mene vise podseca na konc logor tj muciliste,lepse je psima na ulici nego kod njih.Zali Boze za sta oni dobijaju pare ! Strasno!
  • Zorica

    11.02.2020 16:42
    Štenci
    Evo ovako. Drugar je našao 5 malih štenaca u torbi sa još dva veća, mrtva psa. Da li su ubijeni ili otrovani, ne zna. Sklonio ih je na dan kod sebe (iako nema uslove) da bi ih sledeći dan odneo u azil. Neka ženturača, koja tamo radi, mu je rekla da ne može da ih ostavi njima, da ih odnese gde je našao i da ih sa tog mesta telefonski pozove da javi da je našao (kakav paradoks!!). Naravno da to nije uradio i da je rekao da mora tu da ih ostavi. Ženturača ga vuče za rukav, gura na vrata i govori "ako ih ostavite, neće preživeti"!!!! Sta je htela s tim da kaže? Zašto ne bi preživeli? Nahranio ih je i video da umeju sami da jedu! Čovek je inače veterinar.
    Peru pare preko pasa.
    Fingiraju broj lutalica, a za njih naplacuju iz budzeta vakcine, kastracije, hranu, negu..
    Ološ neopevana. Potrudimo se da to javnost sazna! Ja ću uzeti advokata.
  • Pera

    24.01.2017 14:57
    Ausvic za pse
    Za predaju cipovanih pasa u azil, vlasnicima se naplacuje oko 50000din, dok je ostavljanje lutalica, besplatno. Onima koji veruju da je konacno nadjeno resenje za zbrinjavanje pasa se varaju. Psima je daleko bolje na ulici. Vise je pasa pocrkalo od hladnoce, gladi i zedji u azilu, no u celom gradu gradskih pasa. Psi su na otvorenom i puni su dekubitusa od nekretanja i lezanja na tvrdim podlogama. Po - 20°C, nisu imali pravo ni na slamu, niti na pojacanu hranu.
    Vecina pasa je ko zilet, a ko ne veruje, krenite Partizanskom u pravcu autoputa za BG i Zr i odmah posle nadvoznjaka i pumpe, skrenite desno. Vozite samo pravo oko 1.5 km.
    Kada glavni put bude skretao na desno, za Sangaj, samo nastavite pravo nekih 200 metara, Barake su sa leve strane, a sa desne su parkirana brojna vozila Zoo Higijene.
    A kada obidjete azil, shvaticete zasto ga zovu Ausvic za pse!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti