Rotari klub poklonio 20 frižidera ugroženima u poplavama

Rotari klub Novi Sad-Dunav poklonio je 20 frižidera ugroženima od poplava na teritoriji Srbije, a donacija je vredna 380.000 dinara, saopštio je danas taj klub.
Rotari klub Novi Sad-Dunav poklonio je 20 frižidera ugroženima od poplava na teritoriji Srbije, a donacija je vredna 380.000 dinara, saopštio je danas taj klub.

Šest frižidera poklonjeno je porodicama u Jameni, pet u Sremskoj Kamenici i ukupno devet u Valjevu, Ćupriji, Paraćinu i Svilajncu, precizira se u saopštenju.

Dodaje se da je novac prikupljen tokom humanitarnih akcija koje je organizovao taj klub i navodi da posebnu zahvalnost duguju prijateljskim Rotari klubovima iz Češke, Znojmo i Karlovi Vari
  • b

    25.10.2014 15:57
    Svaka cast! Samo nastavite da objavljujete ovakve vesti!
  • 25.10.2014 15:52
    Pazite da svoje pravednosti ne činite pred ljudima da vas oni vide. Inače, nema vam plaće u vašeg Oca koji je na nebesima. Kada dakle dijeliš milostinju, ne trubi pred sobom, kako to u sinagogama i na ulicama čine licemjeri da bi ih ljudi hvalili. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću. Ti naprotiv, kada daješ milostinju - neka ti ne zna ljevica što čini desnica, da tvoja milostinja bude u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.