SPS traži smenu direktora Novosadskog sajma

Gradski odbor SPS-a u Novom Sadu zatražio je danas smenu direktora Novosadskog sajma Dragana Lukača.
Gradski odbor SPS-a u Novom Sadu zatražio je danas smenu direktora Novosadskog sajma Dragana Lukača.

Kao glavni razlog ističu navodne broje nepravilnosti u poslovanju. Napominju da su zabrinuti za budućnost tog preduzeća, jer kako kažu organizacija i posećenost sajamskih manfestacija je sve lošija.

- Takođe smo nezadovoljni nekim planovima za budućnost za koje smo čuli da postoje u Novosadskom sajmu, a radi se o izgradnji Akva parka. Smatramo da je milionsko zaduživanje vrlo štetno za Novosadski sajam. To su sve razlozi zbog kojih smatram da je neophodno da pristupimo dogovoru koji smo postigli tokom razgovora o redefinisanju odnosa unutar novosadske koalicije i zbog toga pozivam SNS da što pre zajedno rešimo pitanje rukovođenja Novosadskim sajmom - kaže funkcioner SPS-a i predsednik gradske Skupštine Siniša Sević.

Iz Srpske napredne stranke danas nisu hteli da komentarišu ovaj potez socijalista. SPS bi voleo da umesto Lukača rukovođenje Sajmom preuzme Aleksandar Pribić, koji je do skora bio direktor Toplane.

Podsetimo, Nadzorni odbor Novosadskog sajma juče je smenio izvršnog direktora Sektora za sajamsku delatnost Sašu Bilinovića i direktora Sektora za razvoj Miroslava Plančaka. Međutim, iako se prethodnih dana puno o tome spekulisalo, pitanje smene Lukača nije bilo na dnevnom redu.

  • spiderman

    23.06.2014 13:12
    sps kad postavi svog coveka na mesto direktora to mora da propadne ili da bude pokradeno
  • goca

    21.06.2014 21:44
    ispitati plagijat i diplome
    pod hitno ispitati doktorat gospodina lukaca da li je plagijat jer je doktorirao na megatrendu kod mice ako moze da se ispituje doktorat gospodina stefanovica moze i jednog direktora kao i direktora u jp i jkp u novom sadu redovnih studija konacno da znamo ko ima plagijat fals diplome a ko je postenim radom dosao do diploma
  • deki

    21.06.2014 18:10
    lazni doktori i ostali
    Ovo su valjda te najavljene korenite reforme, polupismene osobe sa kupljenim doktoratima smenjuju ljude koji su ulozili godine truda u svoje obrazovanje i ogroman trud da svojoj kompaniji donesu profit. Podrska za Plancaka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti