Samo 60 besplatnih karata za parking

"Parking servis" je ove godine izdao 60 besplatnih karata gradskim, pokrajinskim, republičkim organima i drugim javnim ustanovama i preduzećima.
"Parking servis" je ove godine izdao 60 besplatnih karata gradskim, pokrajinskim, republičkim organima i drugim javnim ustanovama i preduzećima. Iako je broj zahteva daleko viši, Upravni odbor preduzeća je doneo odluku da svaka javna institucija dobije samo jednu kartu, a ukoliko im je potrebno više prostora, moraju kupovati godišnje karte koje koštaju oko 60.000 dinara. Takođe, za besplatnu kartu svaka ustanova mora podneti zahtev. S druge strane, u Beogradu se besplatno parkira oko 407 automobila, a izgubljena zarada iznosi oko 1,2 miliona evra.
  • pijacar

    19.07.2011 16:34
    trulez i korupcija
    da li je poznato da je u upravnom odboru jedan od jacis zelenasa grada novog sada zaposlenom u jkp trznica sasa milosevic a vanbracna zena vesna vuletic sa tezge na pijaci bez osnovne skole i sa falcifikovanom diplomom (300e) zaposlena u istorijskom arhivu novog sada uz blagoslov direktora vasin bogoljuba(? evra) a mi diskutujemo o besplatnim karticama takoreci sicom
  • lala

    02.08.2010 21:25
    Matematika?
    40*60 000 = 2 400 000 dinara. Kod kog li oni dilera menjaju pare...
  • Vaskez NS

    02.08.2010 11:15
    Čekaj, stani malo...
    60 besplatnih karata. OK, ali molim obrazloženje - po kom osnovu Upravni odbor može da donese odluku (u korist javno priznate štete od 1,2 mln EUR) da nekome, pravnom ili fizičkom licu svejedno, može da pripadne uopšte i JEDNA JEDINA besplatna karta ?

    Pitanje postavljam kao suvlasnik JP Parking Servis u svojstvu građanina Novog Sada koji uredno izmiruje sve svoje poreske obaveze te na odgovornost pozivam Upravni odbor i očekujem DEBELO obrazloženje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti