Saradnja Novosadskog sajma i kineskih kompanija

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i predsednik kineske kompanije "Jiangsu United Asia International Exhibition Co, Ltd." Ni Liqun, potpisali su danas Sporazum o saradnji.
Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i predsednik kineske kompanije "Jiangsu United Asia International Exhibition Co, Ltd." Ni Liqun, potpisali su danas Sporazum o saradnji.

Sporazumom je predviđeno da se tokom naredne tri godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavljaju kineske kompanije.

Tom prilikom, našim proizvođačima i posetiocima Poljoprivrednog sajma, biće prezentovani "Premium Brands from China", vrhunski proizvodi iz te azijske zemlje.

Inače, Sporazumom je unapređena saradnja sa kompanijom "Jiangsu United Asia International Exhibition Co, Ltd.", koja je generalni zastupnik Novosadskog sajma - najstarije sajamske kuće u zemlji, za tržište Kine.

  • bruka

    10.09.2015 20:50
    Bilo bi lepo kad bi odrzao i neki sastanak u sps-u!
  • roska

    10.09.2015 19:09
    dok nisu stigli kadrovi sns-a i kvazi stucnjaci , sajam je imao saradnju sa americkim, nemackim, engleskim, talijanskim, spanskim, francuskim, ruskim i ostalim velikim kompanijam u danima odrzavanja sajma novi sad je bio svet u malom. svi su nas napustili a ostali su samo kinezi sa svojom bofl i smrdljivom robom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti