Semafor na Novom naselju još ne radi

Iako su svi radovi kod Doma zdravlja na Novom naselju odavno završeni, semafor na Bulevaru Slobodana Jovanovića još nije u funkciji zbog sporosti radnika elektrodistribucije.
Iako su svi radovi kod Doma zdravlja na Novom naselju odavno završeni, semafor na Bulevaru Slobodana Jovanovića još nije u funkciji zbog sporosti radnika elektrodistribucije.

Iz Zavoda za izgradnju grada poručuju da se čeka priključenje struje, te da se očekuje da će semafor proraditi u narednim danima.

"Preostalo je da se objekat priključi na struju, tačnije da Elektrovojvodina izvrši svoje radove na niskonaponskom prilkjučku", stoji u odgovoru ZIG-a. Za radove na postavljanju tri semaforska stuba, dodavanje obostranih biciklističkih prelaza i pešačkog ostrva, kao i ploče za bezbednost slepih i slabovidih lica, izdvojeno je oko šest miliona dinara. Radovi su počeli 6. oktobra sa rokom završetka od 50 kalendarskih dana.

Semafor je postavljen na zahtev stanovnika ovog dela Novog naselja, pošto se na toj lokaciji nalaze dve autobuske stanice i Dom zdravlja, pa je velika frekvencija saobraćaja i vozila i pešaka. (Zoran Strika - strika@021.rs)
  • Lexv

    26.11.2015 15:37
    Ljudiii, 6 miliona dinara za semafor koji ni ne treba da se tu nalazi. Pa stvarno nam tako i treba kada dozvoljavamo da rade ovakve stvari.
  • dule

    26.11.2015 14:45
    Da je po meni, svaka ulica u Novom Sadu sa dve ili više traka u jednom smeru bi imale pešačke prelaze isključivo uz semafor.
  • Blink

    26.11.2015 11:38
    Semafor upozorenja
    Ovde treba postaviti pesacki semafor upozorenja, kao sto je to slucaj ispred elektrotehnicke skole na Futoskom putu.. Znaci upozoravajuce trepcuce svetlo i jasno iscrtan pesacki prelaz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti