Škola u Čeneju dobija salu za fizičko

Ogranak osnovne škole "Ivan Gundulić" na Čeneju do početka sledeće godine trebalo bi da dobije novu salu za fizičko.
Ogranak osnovne škole "Ivan Gundulić" na Čeneju do početka sledeće godine trebalo bi da dobije novu salu za fizičko.

Tender za drugu fazu radova raspisan je prošle nedelje, izabran je izvođač, a sledećeg ponedeljka se očekuje i potpisivanje ugovora.

Kako kaže direktorica škole Lidija Rakita, radovi bi trebalo da traju 70 dana, a treba se uzeti u obzir da će oni u mnogome zavisiti od vremenskih prilika.

"Prva faza radova završena je prošle godine, kada su podignuti stubovi i postavljen krov. Sledeće nedelje očekujemo potpisivanje ugovora nakon čega će ubrzo započeti i radovi. Cela izgradnja traje toliko jer su se za svaku fazu pojedinačno obezbeđivala sredstva i raspisivali tenderi. Sada je ceo postupak na samom kraju, a sve se odvija uz saglasnost gradske Uprave za obrazovanje", priča Rakita.

Fiskulturna sala imaće 600 metara kvadratnih bez tribina, što će zadovoljiti potrebe 130 đaka, koji pohađaju čenejsku školu. Ovi mališani za sada fizičko vaspitanje imaju u dvorištu škole, a tokom hladnijih dana u najvećoj školskoj učionici. Ove časove će pohađati do završetka radova i u svečanoj sali MZ "Čenej", koju im je ova zajednica dala na korišćenje.

  • 30.10.2013 07:24
    sala
    Lepa vest i za decu i za roditelje, da se konačno obrati pažnja na decu i njihov razvoj, jer deca u svom slobodnom vremenu samo sede ispred kompjutera i televizora.
  • Jovica Salaši

    29.10.2013 20:37
    Čitam ovo i snebivam se za koga sam ja glaso, Ej bre, nisu mogli jednu salu za fizičko da naprave?
    Za Tadića i bulumentu nikada više.
  • Niko

    29.10.2013 18:37
    Na čiju inicijativu će dobiti salu? Kad počinje gradnja? Da niste pobrkali nešto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti