Škola u Šajkašu dobila novo igralište

Osnovna škola "Isidora Sekulić" u Šajkašu je dobila školsko igralište, prvi put nakon izgradnje 2005. godine.
Osnovna škola "Isidora Sekulić" u Šajkašu je dobila školsko igralište, prvi put nakon izgradnje 2005. godine.

Opština Titel je uložila više od šest miliona dinara u uređenje dvorišta, tartan podlogu i prateće sadržaje, a izvođači radova su lokalne firme.

Škola ima dovoljan broj učionica, pratećih objekata, kabineta za predmetnu nastavu i fiskulturnu salu, ali sve do ovih dana nije imala otvoreni sportski teren. Oko 400 đaka nižih i viših razreda i po lepom vremenu nastavu fizičkog imalo je u fiskulturnoj sali ili su aktivnosti improvizovane u školskom dvorištu.

"Deset godina nakon izgradnje, deca u Šajkašu konačno imaju školsko igralište. Pored tartan podloge, igralište ima i reflektore, pa sadašnji sportski teren ispunjava i takmičarske standarde za rukomet, mali fudbal, košarku i odbojku", rekao je predsednik opštine Titel Dragan Božić.

Nešto ranije, ova škola je dobila i novi krov, pošto je opčetkom godine u jakom nevremenu vetar pokidao bakarni krovni pokrivač. Šteta je u rekordnom roku sanirana, zajedničkim naporima opštine Titel i osiguravajućeg društva DDOR.

"Tu, naravno, nećemo stati. Ovo je početak značajnijih ulaganja u školske objekte koji su bili zapušteni tokom prethodnih 15 godina", kazao je Božić.
  • 15.04.2014 15:28
    pomoc deci
    Obecanje iz opstine je dato, videcemo sta ce biti.
    Malo je nezgodno sto je je svima prioritet svoje selo...to smeta.
  • Rajko

    15.04.2014 08:46
    Odgovor hejteru ...
    I kada je neka lepa vest kao ova, odmah se javi neki "anonimus" kome sve smeta, i sve mu je crno i mracno i sve kritikuje ...

    Covece ( ili zeno ) mrdni zadnjicu, organizuj se sa komsijama iz sela i pritisnite opstinu, grad, drzavu da popravi uslove zivota vama ili vasoj deci ...

    Ovako neces nista uraditi ...

    Pozovite televiziju, napravite emisiju, peticiju ...
  • 14.04.2014 19:31
    pomoci deci
    Deca iz Vilova od petog pa nadalje idu u Titel u skolu. Hoce li i u skoli u Vilovu uraditi nesto za dobrobit svih ili oni nemaju jakog naprednjaka u selu da pogura stvar pa ce deca i dalje putovati i muciti se?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti