Spens najveći dužnik za grejanje

Grejna sezona trebalo bi da počne 15. oktobra, ali kako su građani i poslovni korisnici dužni Toplani više od tri milijarde dinara, otežani su i remont sistema i pripreme za grejnu sezonu.
Grejna sezona trebalo bi da počne 15. oktobra, ali kako su građani i poslovni korisnici dužni Toplani više od tri milijarde dinara, otežani su i remont sistema i pripreme za grejnu sezonu.

Najveći dužnici su Spens, Radosno detinjstvo i hotel Park.

Direktor Spensa Milan Balać tvrdi da će isplatiti kompletan dug. - U toku je sanacija preduzeća. Moramo da rešimo vodu, struje, grejanje,... javnim preduzećima dugujemo više od 300 miliona dinara. Dugove ne možemo vratiti bez pomoći grada i redukcije troškova - kaže Balać.

U Toplani apeluju na građane da što pre izmire svoja dugovanja kako bi grejna sezona nesmetano počela na vreme i dodaju da prema svima intenzivno primenjuju sve prinudne mere naplate garantovane Zakonom.

  • ZarJeBitno?

    26.09.2014 12:53
    ...o plenidbi
    Odusevljavaju me komentari tipa:..plenite im imovinu...
    Cek, ko kome da pleni?
    Toplana, Spensu?
    Pa kako majku mu da preduzece kojim upravlja grad (uzgred i vlasnike je svega u tom preduzecu) da pleni imovinu preduzecu kojim takodje upravlja grad?
    Nesto mi tu nije jasno...
  • Radnik Spensa

    26.09.2014 12:44
    Sindikalci
    Što sad sindikat Spensa ne diže bunu kad su u pitanju njihovi dugovi. Uvek su im dugovi bili veći od potraživanja, samo su ih sakrivali manipulativnim javnim sopštenjima, koja su potpisivali radnici marketinga, poput Slobadanke Brankov ili Zorana Đorđevića, koji je od "magacionera", preko noći, avanzovao do kancelarijskog službenika.
  • Cvrle i Cile

    26.09.2014 11:39
    Jao kako su profesionalni
    Jao kako su profesionalni svi ti ekonomisti i direktori i ostali kvalifikovani radnici Spesa, prosto, delo je je pokazatelj njihove profesionalnosti i stručnosti? Pa zar ne mogu da saberu 1 i 1? Gledajte omladino dela, a manite se ko šta govori, delo govori istinu, areči su vam maska za nedelo i sakrivanje istine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti