Stanje redovno na železničkoj stanici u Petrovaradinu

Na železničkoj stanici u Petrovaradinu stanje je redovno.
Na železničkoj stanici u Petrovaradinu stanje je redovno.

U vatrogasnoj jednici je rečeno da je došlo do malog curenja tečnosti, da je sve vrlo brzo sanirano i da nema nikakve opasnosti.

Na pomenutoj stanici sinoć oko 20 sati bilo je samo troje zaposlenih koji su rekli da se "ništa strašno nije dogodilo" i da se "bespotrebno uznemirava javnost"

Oni su informaciju o pozivu preko megafona za evakuaciju stanovništva, odnosno za udaljavanje na bezbednu udaljenost, nazvali "običnom glupošću i velikom laži".

  • Pezos

    03.08.2015 06:36
    @Anonimus - pezos
    Mislio sam ako si stavio "pezos" da si iz Petrovaradina. Nisam ja stručan za otpadne vode i druge incidente, samo sam ti objasnio šta se tog dana desilo na žel. stanici Petrovaradin. Bespotrebno je dignuta panika.Niti sam bio ironičan prema tebi a nisam te ni vređao.Tako da nevidim razlog da sam ti ja kriv što gradske službe nerade svoj posao. Uzdravlje
  • xx

    02.08.2015 23:35
    Jel ste vi pezosi ili penzosi!?
  • pezos

    02.08.2015 18:23
    pezos
    Kada si tako stručan i pun razumevanja za ove i slične incidente, nazivaš me komšijom, onda verovatno imaš razumevanja i za otpadne vode (još uvek stručnjaci nisu rekli svoje mišljenje) i incident od prošlog petka, kada nam je Dunav zagađen, objasni nam stručno, a možda imaš razumevanja i za onu prljavštinu na Oficircu! Da li dižem paniku?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.