Sutra obeležavanje Dana prisajedinjenja Vojvodine Srbiji

Povodom obeležavanja 25. novembra Dana prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, u utorak, 25. novembra biće položeni venci na spomen-tabli zgrade Vojvođanske banke, Trg slobode 7.
Povodom obeležavanja 25. novembra Dana prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, u utorak, 25. novembra biće položeni venci na spomen-tabli zgrade Vojvođanske banke, Trg slobode 7.

Gradonačelnik Miloš Vučević zajedno sa predsednikom Skupštine grada Sinišom Sevićem, predstavnicima Saveza potomaka ratnika Srbije 1912-1920. i Bunjevačkog nacionalnog saveta, položiće vence na spomen-ploču nekadašnjeg hotela Grand gde je  1918. održana Velika narodna Skupština. Polaganje venaca je u 11 časova.

Takođe, predsednik Skupštine grada Siniša Sević i zamenik predsednika Skupštine Miroslav Ilić, istim povodom će položiti cveće na grob Svetozara Miletića na Uspenskom groblju u 12 časova.

  • Bojan

    25.11.2014 20:24
    nope
    "Izvini, Bojane, ja sam uredno izlazila na sve izbore do sada, ne sećam se da je nekada tema bila ocepljenje od Srbije. Sa druge strane, koliko se sećam, rekli smo NE srbijanskom ustavu. To bi moglo da bude nešto najpribližnije temi o kojoj ti pričaš."

    Dakle, ne...

    Ako si izlazila na izbore, mogla si da primetiš da stranke koje učestvuju na tim izborima imaju različite programe. Neke od njih zagovaraju i to "ocepljenje" koje pominješ...i ne prolaze cenzus. Zašto?
  • @Bojan - B...kao biblioteka

    25.11.2014 17:21
    Izvini, Bojane, ja sam uredno izlazila na sve izbore do sada, ne sećam se da je nekada tema bila ocepljenje od Srbije. Sa druge strane, koliko se sećam, rekli smo NE srbijanskom ustavu. To bi moglo da bude nešto najpribližnije temi o kojoj ti pričaš.
  • Bojan

    25.11.2014 16:37
    B...kao biblioteka
    @Vojvodjanska Republika
    "Kako da ne, Bojane bio bi veoma iznenadjen kada bi gradjanima Vojvodine dala takva sansa."

    Građani Vojvodine imaju takvu šansu na svakim izborima. I kao što vidimo, građani Vojvodine, na svakim izborima ne daju dovoljno poverenja "Vojvođanskoj republici" ni koliko je potrebno da pređe cenzus.

    "Kanda bi ti trebao malo da posvetis vreme knjigama"

    Evo, prihvatam savet. Preporuči neku knjigu koja potkrepljuje istorijsku utemeljenost onoga o čemu govoriš. Nešto u SF sekciji pretpostavljam....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti