Sutra poslednji dan za predaju zahteva za legalizaciju

Rok za predaju zahteva za legalizaciju ističe sutra, 29. januara. To je poslednji dan za predaju zahteva za naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekat, odnosno deo objekta koji je izgrađen, rekonstruisan ili dograđen bez građevinske dozvole.

Rok za predaju zahteva za legalizaciju ističe 29. januara.

To je poslednji dan za predaju zahteva za naknadno izdavanje građevinske i upotrebne dozvole za objekat, odnosno deo objekta koji je izgrađen, rekonstruisan ili dograđen bez građevinske dozvole.

"Svi građani koji su zahteve podneli 2009. i 2010. godine po prethodnom zakonu nisu obavezni da podnose nove zahteve. Svi zahtevi će biti okončani po novom zakonu i ne treba da podnose ponovo, da ne pravimo duple predmete", kaže za RTV Brane Raković iz Gradske uprave za urbanizam i stambene poslove.

Zahtevi se podnose u Upravi za urbanizam u Radničkoj 2.

  • Novosadjanka

    28.01.2014 15:24
    Primer - kako za koga...
    Zar nedavno nije Velja Ilic izjavio - a novine objavile: " Necu da rusim nelegalno izgradjene kuce - "vikndice"na obali Save, predsecnika Nikolica i njegovog sina"???
  • kafandzija

    28.01.2014 13:10
    Po Veljinom zakonu na novom neselju je legalizovana kineska prodavnica koja je na sred TROTOARA!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti