Testiranje znanja engleskog u Američkom kutku

Testiranje nivoa znanja engleskog putem Oksfordovog dijagnostičkog testa održaće se 16. jula u Američkom Kutku (Petra Drapšina 3).

Testiranje nivoa znanja engleskog putem Oksfordovog dijagnostičkog testa održaće se 16. jula u Američkom Kutku (Petra Drapšina 3).

​Ovaj test se sastoji iz dva dela: pismenog gramatičkog testa i testa koji se sastoji od slušanja i zaokruživanja tačnih odgovora.

OPT je jednostavan, izuzetno pouzdan i precizan način za određivanje opšteg nivoa znanja engleskog jezika . Meri više važnih komponenti komunikacijskih sposobnosti, kako znanja tako i jezičkih veština.
Ako ste učili engleski jezik više godina, a niste ga koristili, možete putem ovog testa proveriti koliko znate i na kom ste jezičkom nivou ako želite da nastavite sa učenjem i odaberete odgovarajući kurs ili želite da polažete neki od međunarodnih testova za upis na strane fakultete. ​

Test može da radi maksimum 12 kandidata.

Možete se prijaviti do 13. jula OVDE.

  • M

    07.07.2015 10:40
    A da osoba koja se javila kao Anonimus ovde malo najpre nauči da piše na svom jeziku pre nego što se upusti u tako glupe i lingvistički neosnovane komentare o zastarelosti jezika, u ovom slučaju engleskog?

    Uzgred, da ne bi ista individua morala da se muči i traži po internetu postoji li ili ne zvanični jezik u SAD, odmah da je obavestim da je zvanični jezik u toj velikoj i lepoj zemlji isti taj engleski.
  • 06.07.2015 20:26
    A nude li neki kurs kineskog? Engleski je zastareo malo. Amerika svakako nema zvanični jezik, bolje nek se i oni preorjentišu dok je vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti