U Zoohigijeni psu dali ime Kokainka

JKP "Zoohigijena", na intervenciju udruženja za zaštitu životinja, promenila je ime napuštenog psa koga su prvo nazvali "Kokainka", u "Nađa".

Javno komunalno preduzeće "Zoohigijena", na intervenciju udruženja za zaštitu životinja, promenilo je ime napuštenog psa koga su prvo nazvali "Kokainka", u "Nađa".

Udruženje za zaštitu životinja uputilo je javni dopis "Zoohigijeni" i gradonačelniku Novog Sada, tražeći da se na sajtu tog JKP, u odeljku u kojem se nude napušteni psi na usvajanje, "ukloni neprimereni sadržaj".

Na sajtu je bilo napisano: "Kokainka je mešanac doge argentine, stara 1,5 godina. Izuzetno je energična, vuče na povocu, vesela, blesava, razigrana i druželjubiva s ljudima. Idealna je za veliko dvorište po kom će moći da trči, da se igra i troši energiju sa vlasnikom koji će joj posvetiti pažnju".

"Zahtevamo da psu koga ste nazvali Kokainka odmah promenite ime i da utvrdite odgovornost svih zaposlenih koji su psu dali ime i oglasili ga pod tim imenom na zvaničnom sajtu preduzeća", naveo je Link plus u dopisu.

Zoohigijena je promenila ime tog belog psa i dala mu ime Nađa. "Zahvaljujemo JKP Zoohigijena i veterina na brzoj reakciji, a prelepoj Nađi želimo srećan novi dom i srećnu porodicu!", naveo je Link plus u saopštenju.

  • nadja

    23.01.2015 15:56
    clanovi zoohigijene pustite da i neko drugi ostavi
    Clanovi zoohigijene sto pisete najgore je sto vi i neshvatate zasto je ovo pogresno. Tragicno. i samo ste vi mogli da stavite na zvanicni sajt, Znaci razmislil ste i stavili ime, druge ne mesajte! A da li vi radite nesto, ili ceo dan pisete po fb, ups da vas je 44 zaposlenih u zoohigijeni,pa malo ste i komentarisali
  • Novosađanin

    23.01.2015 11:04
    Postmoderna
    Postmoderna u Novom Sadu , mnogo je događaja raznih u Novom Sadu. Dragi sugrađani sve mi i naša deca u kulturi osveštavanja i kumovanja i računima JKP plaćamo.
  • Milan108

    23.01.2015 10:42
    Boljeg i humanijeg prihvatilista nema u Srbiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.