U prigradskim novosadskim naseljima traže noćne linije

Građani koji žive u Kamenici, Petrovaradinu, Futogu, na Klisi, Veterniku ili drugim prigradskim mestima negoduju što nemaju noćne autobuske linije.

Građani koji žive u Kamenici, Petrovaradinu, Futogu, na Klisi, Veterniku ili drugim prigradskim mestima negoduju što nemaju noćne autobuske linije.

Građani iz okolnih naselja negoduju i zato što bez noćnih autobusa propuštaju brojna dešavanja u gradu, poput koncerata, predstava, a ne mogu da gledaju ni kasne bioskopske projekcije. Žale se i što u njihovim naseljima nema apoteka ili prodavnica koje sve vreme rade, pa ukoliko im nešto zatreba, ne mogu ništa da kupe.

Zbog nedostatka noćnih linija, negodovali su i građani Klise, koji su pokrenuli i internet peticiju za njeno uvođenje. Smatraju da bi najbolje bilo kada bi taj autobus kretao između 2.30 i tri sata posle ponoći.

- Leti može i da se sačeka prvi jutarnji autobus koji kreće u 4.30 sati, toplo je i može da se sedi napolju, ali zimi je veoma nezgodno. Poslednji autobus je u ponoć, što je rano za povratak iz noćnog provoda - kaže Dunja Ramić sa Klise.

Prema redu vožnje Gradskog saobraćajnog preduzeća, poslednji autobusi za prigradska naselja kreću u ponoć ili 30 minuta kasnije. Prvi jutarnji autobus za Petrovaradin kreće u 4.30, za Veternik u 5.25, za Kamenicu u 5.15, za Futog u 5.20, za Šangaj u 4.35.

  • Niko

    23.12.2014 22:55
    Ni po babu...ni po stričevima
    Bukovac traži cenu karte po potrošnji goriva i dužini trase puta u odnosu na gradske linije.Sve ostalo je NE BITNO!
  • Futog taxi

    22.12.2014 02:56
    Ne za nocne polaske !
    Bez nocnih polazaka za Futog molicu lepo.koristite "Futog taxi".
  • Rajko

    21.12.2014 23:56
    Predlazem Vam da prava trazite pred gradskom kucom, a ne ovde ...

    Politicari na vlasti najvise vole ovakve demonstracije ( po forumima i diskusijama ), rada nista ne moradu da urade ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti