U utorak i sredu pojačana kontrola pešaka na novosadskim ulicama

Novosadska policija pojačano će kontrolisati pešake u utorak i sredu, 1. i 2. decembra, od 8 do 12 časova.

Novosadska policija pojačano će kontrolisati pešake u utorak i sredu, 1. i 2. decembra, od 8 do 12 časova.

Akcija je usmerena prvenstveno na otkrivanje i kažnjavanje prekršaja koje čine pešaci: prelaska kolovoza van pešačkog prelaza, na crveno ili uz korišćenje mobilnog telefona.

Policija će uočene prekršaje fotografisati i snimati, a zatim će legitimisati prekršioce. Iz Policijske uprave apeluju na građane da se pridržavaju saobraćajnih propisa, jer će tako izbeći kazne i sačuvati sebe i druge.

  • 30.11.2015 17:27
    Pa da, kontrola pesaka...ali to sto se po celom gradu parkira nasred trotoara, to je u redu...Pogotovo kad se radi o skupljim automobilima sa zatamljenim staklima...Vlast i narod u ovoj drzavi kao da nemaju nista zajednicko.
  • mm

    30.11.2015 13:47
    Могла би полиција мало да ради на кажњавању бахатих возача који се паркирају на тротоар и бициклистичке стазе. Таквих бахатовића има у целом граду и држава би могла фину свотицу да узме дневно, уместо да кажњава сиротињу која за превоз има само похабане ципеле...
  • 30.11.2015 12:53
    Bonus svima
    Vreme za bonus...
    Nego, imate kamere... Šta bi sa onima koji voze 120 km/h preko pešačkog u Braće Ribnikara sa Danila Kiša, dok pada kiša, da bi posle kočili na crveno svetlo kod semafora škole "Milan Petrović"? Petak, 17.11.2015, oko 17.10h
    Neki beli Fiat valjda...
    Takvi i dalje to mogu da rade?
    Taman sam hteo da mu se bacim, malo kao kod Rusa, odšteta... ali mi je mnogo brzo išao.
    Ali, nema veze. Sačekaću neki porez, pa se bacam pred sledećeg.
    A vi i dalje jurite 100 km/h kroz grad.
    Pa posle sudiji objašnjavajte.
    Za mene ne brinite, pare će dobiti moja žena i deca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti